Aleksandra i ja danas samo odradile još jedan trening u teretani u Beauty Medical Centra Murad, najdraže mi je kad se tako skombiniramo da vježbamo zajedno, vrijeme brže i ugodnije proleti u dobrom društvu.



Pisanje ovog dnevnika puno mi znači, a najviše mi je pomoglo na početku, kada sam se tek trebala priviknuti na nove životne navike i kada mi je bilo najlakše samo nastaviti po starom. U trenucima krize dnevnik mi pomaže na način da prevladam iskušenje tako jer znam da ovdje to moram otvorno priznati, a ne želim nikoga razočarati, a ponajmanje samu sebe. Uostalom sama sam sebi dala jednog jokera, a njega sam iskoristila na proslavi vjenčanja i krstitka prošli tjedan. Osjećam se odlično i ugodno sam iznenađena kako mi dobro ide, posebno mi je drago što uspješno odolijevam slatkišima.



Mislim da ću sa praksom vođenja dnevnika nastaviti i kad završi fit mama program. To mi je dobar podsjetnik na sve o čemu treba voditi računa ( na ono što sam jela i što nisam). Kad zapisuješ sve što konzumiraš, pa to na kraju dana zbrojiš, većinom se neugodno iznenadiš, a to je dobar putokaz za sve korekcije u vrsti i količini hrane.