Pozdrav drage moje,

četvrtak je, još jedan odličan trening odrađen!
Ovaj mi je bio posebno drag jer sam bila u odličnom društvu - sa svojom dragom Dubravkom :)

Ispričala mi je sve detalje njezinog i kćerinog dana dok smo trčale na traci, odnosno ona bila na traci, a ja radila trbušnjake i leđnjake! I jako mi je drago da su i ona i malena Ana uživale taj dan - zaslužile su definitivno!
Kao i uvijek raspričale smo se nas dvije pošteno i pošteno se preznojile.


(Ida, ako čitaš, jedva čekam da te vidim opet - a i ako nastaviš čitati ovaj dnevnik do kraja - imam još malo odličnih vijesti), a danas smo Dubravka i ja baš komentirale da jedva čekamo saznati i termin naše dogovorene pedikure :) Kako su nam curke u Muradu rekle, to je pedikura za umorne nogice - e pa naše su sad već polako stvarno umorne, hihihih :)

Ma ima da do kraja ovog mjeseca zabljesnemo više od zvijezda na crvenom tepihu, hihih :)

Za doček Nove nemam nikakvih posebnih planova - suprug i moj mali Daniel - bit ćemo kod nas doma, neću obući šljokastu haljinu kao vrlo vjerojatno većina djevojaka ove godine, ali mene raduje i činjenica da već sad stanem u broj, ako ne i dva broja manji konfekcijski broj! Pa makar doma dočekala Novu u trenirci, bit će daleko manja od one koju sam nosila do pred mjesec dana!

Ida, ovo je i za tebe - danas je digitalka u Muradu pokazala 66,9 kg i to nakon 1 L ispijene vode! Sa znojem odlaze i kilice - ja sma pravi dokaz tome!

Sve si mislim uzet Muradovu vagu kući, svaki put kad stanem na nju izazove kod mene oduševljenje! Zapravo, sve me u tom centru oduševljava!


Koke moje, idem se družiti sa klincem još malkice prije nego ga uspavam - sutra je zadnji radni dan ovoga tjedna, treba se rano dići!

Ljubim vas sve,



Alex