Utorak je pri kraju, još svega par sati dijeli me od srijede, a ne mogu odoljeti da vam ne napišem koju riječ!



Jučer je bio moj prvi radni dan nakon jako jako dugo vremena - i oduševljena sam! Hihihihi, stvarno mi je falilo da malo odem među ljude, da se počnem osjećati korisno i da ne mislim po cijele dane samo na promjenu pelena, dojenje i slične stvari!



Radim u odličnoj firmi, oko mene sve mladi, zabavni, nadasve simpatični i radišni ljudi, pa uz početno uhodavanje i njihovo pričanje dogodovština i viceva nemam ni vremena razmišljati o tome što mi klinac radi kod bake i da li je danas odlučio preskočiti popodnevno spavanje ili ne!


Jučer čim sam došla u firmu, upoznala hrpu ljudi koji skupa sa mnom "žive" u ooogromnom open space uredu, zatekli su me zahtjevom da me slikaju za firmin adresar! Sva sreća pa sam u ovom projektu skinula kilice, nekako mi je odmah bilo lakše stati pred kameru i iskreno se nasmiješiti! Odmah se bolje osjećam u svojoj koži (klišej, ali apsolutna istina!) i više nema one neugode koja je bila prisutna prije 3 i pol tjedna kada smo Dubravka i ja stale pred fotić fotografa Matije koji je zabilježio naš prvi dan u Murad centru!



Danas sam poslije posla otišla u teretanu, i u nešto više od sat vremena izbacila iz sebe svu negativnu energiju, te se dobrano preznojila i razgibala! Stvarno mi je pasalo, i to kažem nakon što sam mislila da na kraju radnog dana neću biti u stanju otići do kuće, a kamoli još prije toga "skoknuti" na jedan dobar trening!



Što se tiče moje prehrane, moram biti iskrena - jučer i danas sam na poslu stigla pojesti svega dvije voćke, ali sam se recimo večeras počastila finom večerom - teletinom pripremljenom na pari, uz dodatak povrća na jednak način pripremljeno - mahune, mrkvica i grašak!



Sve zdravo, bez trunke masnoće, bez soli, a fiiiiino! Tko nije probao, trebao bi, moja osobna preporuka temeljena na iskustvu! A imajte na umu da sam ja do prije 3 i pol tjedna jela samo pečeno, i da ne kažem saftano na ulju i/ili maslacu!



A da je moja odluka bila itekako ispravna, da se isplati i da treba promijeniti prije svega svoje prehrambene navike i digitalka u Muradu je danas potvrdila - 67,2 kg :)


To je sve skupa preko 5 kilica, a ono još bitnije - energije imam sve više i više! Koji dobar osjećaj, uuuf :)



Neopisivo nešto!



Danas mi je Dubravka imala tretmane kriolipolize, anticelulitne i limfne drenaže pa sam u teretani bila sama, ali smo dogovorile za četvrtak da se idemo skupa družiti na traci za trčanje, na Orbitreku i ostalim aparatima! Jedva čekam da ju vidim, i naravno saznam sve detalje njezinog vjenčanja i krštenja malene Ane. Vjerujem da su se odlično proveli, ali moja znatiželja tu ne staje - zanimaju me detalji, hihih :)



Drage moje, čitamo se, budite dobre, lijepe, pametne, i nikad ne odustajte od sebe!



Lijep pozdrav moje dame,



Vaša Alex