Imala sam pauzu od pet dana, da nije bilo onoga moga već spomenutog planera sva bi se pogubila u bezbrojnim pripremama i sitnicama koje se moraju obaviti. Drage moje bila sam si predivna, haljina šivana po mjeri savršeno mi je pristajala, frizura, šminka…sve je bilo na nivou, visoka štikla da se izduži moja okruglasta figura, vjerujem da si nisam mogla bolje izgledati, vidjet ću na slikama. Ali najviše mi je sjalo moje malo sunce, predivna moja djevojčica koja je sve to dobro izdržala, nadam se da joj nije bilo previše stresno. Hvala baki na čuvanju, žao mi je što si sve propustila, jadna mi je drugi dan bila gladna.

Ajmo sada o onoj drugoj strani medalje, kolač nisam pojela ni jedan da se odmah na početku pohvalim, jela sam relativno malo (ali ništa po savjetima naše nutricionistkinje), tortu sam jela, bila mi je prefina, jednostavno nisam mogla odoljeti. Znači drage moje ja sam pokleknula pred iskušenjima, čak i drugi dan samo se častili ostacima. Morala sam to priznati, ne bi se dobro osjećala da i dalje pišem o treninzima i dijeti a znam da sam na dva dana pogubila konce.

Ostavljam to iza sebe i krećemo dalje, kao da ništa nije ni bilo. Danas sam bila na tretmanu kriolipolize, opet sam kombinirala zagrijavanje i hlađenje masnih stanica na predjelu trbuha, to mi je najdraži tretman, puno sam razgovarala sa Anđelom, svojom terapeutkinjom, sa kojom imam puno zajedničkoga i ona je mlada majka djevojčice od godine dana i dva mjeseca, pričale smo o dojenju, nadohrani, kašicama, spavanju i sl. Hvala Ti na korisnim savjetima, trebat će mi. Nakon kriolipolize slijedila je anticelulitna masaža nogu i još jedan tretman limfne drenaže.