Mamice drage, kako je kraj studenoga brzo pokucao na naša vrata! Meni su ovi tjedni stvarno proletjeli a da se nisam ni stigla okrenuti!


Dubravka i ja i dalje redovito i uporno vježbamo u teretanici, idemo na svoja hlađenja i zagrijavanja popraćena anticelulitnim masažicama i limfnim drenažama! U Muradu nas stvarno maze i paze, i još jednom - veliko im hvala na tome!



Danas sam za vrijeme tretmančića kod Ide baš komentirala kako se zadnji puta (u utorak) nisam ni upola osjećala onako premoreno kao na početku, kad smo Dubravka i ja krenule sa teretanom! Izgleda da se i moj organizam polako navikava na ovaj super tempo, i više ga ne doživljava kao takav napor! Odlično za mene, stvarno me to raduje, posebno jer od ponedjeljka krećem sa novim poslom i vjerujem da će mi trebati puno energije za svladavanje svakodnevnih zadataka i izazova! Da, da, dobila sam posao i konačno krećem punom snagom - sa jako puno želje i volje za radom te stalnim učenjem :)



Posao je uredski, a ja sam si već smislila kako ukomponirati svoje nove prehrambene navike u dnevni raspored. Sve si razmišljam svoj mali pekač na paru nositi na posao, hihihih :)


Iako, firma je dosta velika, dosta zaposlenika će dijeliti čajnu kuhinju i ne znam baš da li ću imati tu mogućnost, ali imam ja još jednu ideju - doma navečer prije spavanja u svom malom pekaču spremiti sutrašnji ručak pa si ga ponijeti. Nema teorije da se opet krenem hraniti sendvičima, fast foodom i sličnim nebulozama! Sav ovaj napor neću baciti u vjetar, i opteretiti organizam, koji je polako počeo dolaziti k sebi - nepotrebnim kalorijama! I to vam pišem nakon što sam se danas počastila home made rižotom sa piletinom u mojoj verziji - bez trunke masti, bez vegete, bez soli - sa puuuuno povrća (grašak, mrkvica, celer, peršin i luk) i komadićima piletine kuhane na pari! Soja sos i papar su dali odličan okus rižotu sa mrvicom iscijeđenog limunovog soka. Mljaaaaac, to je sve što mogu reći! A danas će ovakav zdrav obrok papati i suprug, baš me zanima njegova reakcija :)



Moja draga Dubravka u subotu ima svoj i kćerin sretan dan, i želim im puno puno sreće uz želje da čim više trenutaka provedu u sreći, veselju i smijehu malene Ane, koja će toga dana postati Dijete Božje i nadam se da će takva i ostati na ponos svojih roditelja i prijatelja koje će steći u svom životu! Želim im da se super provedu i da taj dan osmijeh ne silazi s njihovih lica! Okružite se voljenima i najmilijima i zabavite kao nikad u životu ;) I ne misli draga na dijetu, sve ćemo mi to odraditi next week onim divnim vjezbicama u teretani gdje nastavljamo s našim ciljem - stati u koji konfekcijski broj manji od trenutnog te postati Fit mama :)



Pozz od mame Alex :)