Današnji datum mi je zapeo za oko, i čini mi se baš super za pisanje dnevnika, hihi :)


Dakle, jučer kriolipoliza kod Ide, nakon toga sat i pol teretane! Koji dobar osjećaj poslije, ne mogu vam ni pokušati opisati!


Onaj osjećaj kad znate da ste napravili nešto dobro za sebe, za svoje tijelo, za svoje zdravlje - naprosto neprocjenjivo!


Da stvar bude bolja, počela sam i doma vježbati.. Uhvatim se kako radim trbušnjake dok Danči nagurava autić po tepihu, ili gleda svoj omiljeni crtić Pocoyo!


Oooo, da, prelazi mi laganini u naviku vježbanje, i moram priznati da se na mahove i samoj sebi čudim - ja sam ženskica koja je zadnjih 19 mjeseci na sve moguće i nemoguće načine izbjegavala bilo kakvu "nepotrebnu" tjelesnu aktivnost!


E pa sad je došlo vrijeme za promjenu!



Danas sam po drugi puta ovaj tjedan bila kod Ide, njezine magične ruke i aparat za kriolipolizu odrade odličan posao - i sama osjetim kako mi cirkulacija proradi u trenu!



Danas sam bila i na vaganju...


Molit ću lijepo, neka uđe u zapisnik, ravno 2 tjedna nakon prvog susreta u Muradu, i početka programa Fit mama, ja sam sa 72,4 kile došla na 68,1 :)



Dakle, 4 kile i nešto sitnoga ošlo u 2 tjedna! Ja sam si jako jako ponosna, hihihihih



Pitala muža danas da li se vidi na meni išta da je ošlo par kilica, odgovor je naravno bio da on ništa ne vidi jer me gleda svaki dan! Hihihih, možda i jest istina, ali moje hlače, haljinice i suknjice vide razliku itekako :)



A osjetim ju i ja sama - imam daleko više energije za svakodnevne stvari, ne zapušem se više onako luđački dok se penjem stepenicama (da, da, počela ići stubištem, nema više lifta do 6. kata i dolje), u stanju sam čak i nakon napornog treninga u teretani skakati i trčati za Danielom bez ikakvog problema! Preporodila sam se, u svakom smislu.



Napredujemo prema onome što smo Dubravka i ja obećale - i mi ćemo biti FIT MAME :)



Ovo je samo početak ;)