Imala sam dogovorenu kriolipolizu kod Ide u Murad centru u 17 sati, i kako obje već izgleda imamo osjećaj kao da se znamo godinama - od brbljanja o mom malom Danielu, suprugu, vremenu - došle mi i do promjena koje sam ja unijela u svoj život po pitanju programa Fit mama.



Nakon odrađenog grijanja i hlađenja aparatom, uslijedila je anticelulitna masaža i naš se razgovor samo nastavio.


Ispalo je da smo nas dvije jako jako slične - obje obožavamo češnjak, zelenu salatu i zelenjavu iz juhe! Hihih..


Raspričale se mi pošteno o tome što je koja jela taj dan (s moje strane - za doručak jabuka, užina kiwi, ručak - na pari pečen file ribe uz grašak) kad mi je predložila nešto čega sam se iskreno pribojavala (iako sam i sama primijetila da uspjevam ući u one hlače od jučer, hihih) - da stanem na vagu! Na istu onu vagu koja je prije točno 9 dana pokazala 72,4 kg, i bila moja ljuta neprijateljica!



Skupila ja hrabrost, razlog tome je i jučerašnji odličan, ali stvarno odličan trening koji smo Dubravka i ja odradile uz trenera Igora (preznojile se kao zvijeri, hihi) - i stala na digitalku!



Mame, curke, žene moje drage - 69,4 kg :)



U nepunih 9 dana, uz 2 treninga u teretani, totalnu promjenu prehrane i 2 kriolipolize u Muradu ja skinula 3 kile!



E tek sam sad još odlučnija doći do barem 65 kg, ako ne i približiti se još malkice više kilaži od 60 :)


Naravno, do te idealne kilaže namjeravam doći u narednih barem pola godine, ništa nabrzaka!


Razlog tome je što želim mršaviti zdravo - promjenom prehrambenih navika (od toga smo i krenuli) uz maximalnu količinu tjelesne aktivnosti za koju ću vrijeme tražiti nakon posla (uskoro počinjem raditi) te naravno nakon brige za mog malca Daniela.



Mislim da ću noćas i sanjati vaganje, hihi! Ovo je valjda prvi puta da sam stala na vagu i ostala ugodno iznenađena. Šok i nevjerica su učinili svoje pa me Ida poslala i drugi put na vagu - stanje ostalo nepromjenjeno - minus tri kile!



Odmah smo Ida i ja dogovorile naredna dva tretmana u Muradu - za srijedu i četvrtak s tim da u utorak Dubravka i ja imamo teretanu.



Dani mi brzo prolaze kad se nešto dešava, a zahvaljujući Fit mami dani su nam ispunjeni maximalno



Tipkamo se u utorak, iza treninga! Sva sreća pa me nećete moći vidjeti onako crvenu u licu, znojnu i u nemogućnosti da složim dvije normalne rečenice!



Pozz drage moje,


Vaša Alex