OOOOOOO, da, ja sam čvrsto odlučila dovesti se u formu...


Dokaz tome je i vaga, koja je jučer, u samo 3 dana pridržavanja prehrane određene od strane divne nutricionistice u Murad centru, gospođe Romane - pokazala 70.5 kg :)


Aha, a kako će tek biti super kad još koji puta odradimo teretanu? Da, da... Ima da Dubravku i mene nakon mjesec i pol svih ovih divnih tretmana i vježbanja u teretani bolje polovice ne prepoznaju :)


Sinoć smo odradile prvi pravi trening u teretanici (kažem prvi pravi, jer u četvrtak smo samo pozirale Matiji na spravama, i nakon toga odradile pola sata vožnje bicikla i Orbitreka)!


I mogu vam reći - preznojile smo se pošteno! Mladi trener čijeg se imena trenutno ne mogu sjetiti sve da mi vlastiti život o tome ovisi pokazao nam je vježbe za preznojavanje, uz koje ćemo izbaciti višak vode iz našeg organizma.


Moram priznati da smo ga slijedile u stopu i upijale svaku njegovu riječ - te ponavljale vježbe bez greške!


Sve će se to nama isplatiti jednoga dana, da, da... :) Posebno će mi na tome biti zahvalan moj trbuh, koji je poslije poroda ostao... Pa blago rečeno - još uvijek trudnički...


E pa, riješit ću se ja toga, kako znam i umijem :)



Kod naprosto predivne mlade curke imenom Ida, koja radi u Murad centru, idem na tretmane kriolopolize i anticelulitne masažice! Do sada odrađen samo jedan, jer došavši danas tamo, na moju i Idinu veliku žalost, aparat je naprosto odbijao poslušnost te sam nanovo naručena! Ali, da se iskupi, iako ona sama ni za što nije kriva (okrivite ovo moderno doba, kad sav posao za nas određuju kompjuteri i raznorazni aparati) - priuštila mi je tretman limfne drenaže gratis! Mogu samo reći - Ida, od srca ti hvala :)



Sutra, dakle u četvrtak 15.11., idemo na okulistički pregled u polikliniku Bilić Vision. Tome se posebno radujem, jer kao prvo želim provjeriti svoju dioptriju (prije cca 2 godine iznosila je -2 na oba oka), ta ako bude moguće - riješiti se naočala jednom zauvijek.


Petak je rezerviran opet za teretanu i preznojavanje, a kako stvari za sada stoje, moja druga, nesuđena kako ju ja zovem, kriolipoliza bude onda sa današnjeg dana prebačena na subotu.