Dobrodošli u brži, jednostavniji, digitalni BIPO klub

Popusti na baby asortiman, ekstra mjesečni popusti, mnoštvo savjeta i korisnih informacija za trudnice i roditelje..., sve vas to čeka u BIPO klubu, jedinstvenom BIPIN-om programu vjernosti zahvaljujući kojem ćete sve moći obaviti brže, učinkovitije i uz toliko potrebnu podršku

Svijet neizbježno korača prema digitaliziranoj budućnosti, čemu je posebice pridonijelo i “Novo normalno”. Zasigurno ste primijetili da su se mnoge aktivnosti pomalo i neprimjetno preselile u sferu virtualnog, u kojoj se u samo nekoliko klikova obavljaju razgovori, transakcije, sastanci, informacije i doživljaji šire se i prepričavaju nikad brže i jednostavnije. Transformaciju su doživjele i neki nama već dobro poznati sadržaji, među kojima je i popularni BIPO klub.  

O čemu se radi? Ovaj jedinstveni BIPIN program vjernosti, kao jedini program te vrste u drogerijskom segmentu namijenjen roditeljima i djeci, dobio je svoju novu virtualnu adresu – web stranicu namijenjenu roditeljima i onima koji se to tek spremaju postati, a uz već postojeći Facebook tu je i novi Instagram profil. Nova stranica na jednom će mjestu okupiti sve informacije o mogućnostima učlanjenja u program te pogodnostima i akcijama za sve članove, ali i donijeti brojne korisne savjete za cijelu obitelj. Ovo je odličan način kako u isto vrijeme biti brži, učinkovitiji i informiraniji –  novi će program biti u potpunosti moguće koristiti digitalno, od učlanjenja putem pristupnice na web stranici do informiranja i ostvarivanja pogodnosti putem mobilne aplikacije Viber. Za sve nove članove BIPA je pripremila i bogati poklon paket proizvoda.

Podsjetimo, BIPO klub namijenjen je trudnicama i roditeljima djece do pet godina, a za sve članove svog programa vjernosti tijekom cijele godine donosi 10 posto popusta na cjelokupan baby asortiman (osim mlijeka za dojenčad PRE, 1 i Sensitive). Svaka dva tjedna organiziraju se posebni popusti na odabrane proizvode iz baby asortimana, a posebna je pogodnost i akcija Brand mjeseca – svakog mjeseca svi članovi BIPO kluba ostvaruju minimalno 25 posto popusta na jedan odabrani brand.

Za sve nove članove BIPA je pripremila i bogati poklon paket proizvoda.

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

mama i novorođenče

Kako biti podrška novim mamama i što svaki tata mora znati?

Tek kasnije mnoge žene shvate što su mogle…

Beauty tretmani u trudnoći: što da, a što ne?

Nikad sjajnija kosa, nikad bolji nokti i nikad…

vježbanje u trudnoći

Zašto je baš trudnoća pravo vrijeme za vježbanje?

Četiri glavna razloga zašto bi svaka žena trebala…

STORY SUMMER SALE Vruće ljeto uz vruće popuste!

Lifestyle tjednik Story od 1. do 7. 7.…