Dobrodošli u brži, jednostavniji, digitalni BIPO klub

Popusti na baby asortiman, ekstra mjesečni popusti, mnoštvo savjeta i korisnih informacija za trudnice i roditelje..., sve vas to čeka u BIPO klubu, jedinstvenom BIPIN-om programu vjernosti zahvaljujući kojem ćete sve moći obaviti brže, učinkovitije i uz toliko potrebnu podršku

Svijet neizbježno korača prema digitaliziranoj budućnosti, čemu je posebice pridonijelo i “Novo normalno”. Zasigurno ste primijetili da su se mnoge aktivnosti pomalo i neprimjetno preselile u sferu virtualnog, u kojoj se u samo nekoliko klikova obavljaju razgovori, transakcije, sastanci, informacije i doživljaji šire se i prepričavaju nikad brže i jednostavnije. Transformaciju su doživjele i neki nama već dobro poznati sadržaji, među kojima je i popularni BIPO klub.  

O čemu se radi? Ovaj jedinstveni BIPIN program vjernosti, kao jedini program te vrste u drogerijskom segmentu namijenjen roditeljima i djeci, dobio je svoju novu virtualnu adresu – web stranicu namijenjenu roditeljima i onima koji se to tek spremaju postati, a uz već postojeći Facebook tu je i novi Instagram profil. Nova stranica na jednom će mjestu okupiti sve informacije o mogućnostima učlanjenja u program te pogodnostima i akcijama za sve članove, ali i donijeti brojne korisne savjete za cijelu obitelj. Ovo je odličan način kako u isto vrijeme biti brži, učinkovitiji i informiraniji –  novi će program biti u potpunosti moguće koristiti digitalno, od učlanjenja putem pristupnice na web stranici do informiranja i ostvarivanja pogodnosti putem mobilne aplikacije Viber. Za sve nove članove BIPA je pripremila i bogati poklon paket proizvoda.

Podsjetimo, BIPO klub namijenjen je trudnicama i roditeljima djece do pet godina, a za sve članove svog programa vjernosti tijekom cijele godine donosi 10 posto popusta na cjelokupan baby asortiman (osim mlijeka za dojenčad PRE, 1 i Sensitive). Svaka dva tjedna organiziraju se posebni popusti na odabrane proizvode iz baby asortimana, a posebna je pogodnost i akcija Brand mjeseca – svakog mjeseca svi članovi BIPO kluba ostvaruju minimalno 25 posto popusta na jedan odabrani brand.

Za sve nove članove BIPA je pripremila i bogati poklon paket proizvoda.

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Najslađe poduzetničke priče! Pogledajte što sve rade ove mame!

Djelujući zajedno, postajemo produktivnije i snažnije na tržištu.…

Insta-mame otkrivaju kako povezuju majčinstvo i Instagram

Instagram je puno više od lijepih feedova, slijepog…

Nutricionistica donosi veliki vodič o prehrani u trudnoći i tijekom dojenja!

Magistra nutricionizma Margareta Benković otkriva sve o pravilnoj…

Pročitajte i:

Mama je mama, ali... Evo kako se ostvaruje neraskidiva veza između tate i bebe

Svako dijete za mamu ima milijun pitanja, a za tatu samo jedno: "Gdje je mama?".…

vježbanje nakon poroda

Vježbanje nakon poroda! Domaća stručnjakinja upozorava na što svakako morate pripaziti!

Dipl. kineziolog i trostruka mama Lana Novota otkriva kad je pravo vrijeme za početak vježbanja…

Kako preživjeti roditeljstvo u digitalnom vremenu?

Roditeljima, koji su većinom odrasli bez mobitela i ostalih čuda tehnike, teško je razumjeti današnju…

Od glave do pete: kako njegovati kožu svog 'smotuljka'?

Baš kao i odabir hrane, i njega bebine nježne kože važan je čimbenik za sretno…