beba Archie,koja će uskoro proslaviti prvi rođendam, Meghan Markle i princ Harry

Uskoro prvi rođendan malenog Archieja! Što je novo u njegovom životu?

"Archie je super sladak i stvarno sretan dječak!", kaže izvor, no rođendan mu zbog situacije s koronavirusom ipak neće biti onakav kakav su svi priželjkivali

Za manje od mjesec dana, točnije 6. svibnja, maleni Archie, sin Meghan Markle i princa Harryja napunit će godinu dana. Za bivši kraljevski par ovo je definitivno bila najljepša, ali i najstresnija godina - objavili su da se odriču kraljevskih dužnosti, bili izloženi mnogobrojnim kritikama, preselili su se iz Velike Britanije u Kanadu, a potom i u Los Angeles, no ipak sve to pada u drugi plan pred činjenicom da će njihov jedinac uskoro proslaviti 1. rođendan. I da je, barem ako je vjerovati pisanju stranih medija i stručnjakinji za kraljevska pitanja Katie Nicholl, koja je dala intervju za Entertainment Tonight,  Archie spreman za hodanje i prve riječi. Naime, Nicholl je razgovarala s pouzdanim izvorom i navodno vidjela video koji je ponosna mama Meghan Markle s nekim podijelila te je zaključila: “Archie je super sladak i stvarno sretan dječak!".

Archie, sin Meghan Markle i princa Harryja
Princ Harry sa svojom majkom snimljen 1985. godine. Na fotografiji se jasno vidi sličnost s malenim Archiejem

Slavni par, nakon što su 30. ožujka ugasili svoj službeni kraljevski profil SussexRoyal, nisu se oglašavali u javnosti, pa tako niti ne znamo puno o njihovom novom životu, a posebice o malenom dječaku Archieju. Mediji pišu kako Meghan Markle zbog situacije s koronavirusom još nije uspjela vidjeti svoju majku Doriju Ragland, premda su tek nekoliko kilometara udaljene, te da joj to jako teško pada. Za sada komuniciraju samo video pozivom. I baki teško pada odvojenost od svojeg unučića, no socijalno distanciranje i vladine smjernice svi ozbiljno shvaćaju.

U svojem novom domu, u vili na plaži u Malibuu, koji je skriven od pogleda i odakle se pruža prekrasan pogled na ocean, obitelj je, osim na malenog Archieja, energiju usmjerila i na planiranje aktivnosti oko njihove nove neprofitne organizacije, o kojoj još nisu izašli s detaljima.

Iako je želja kraljice Elizabete bila da maleni Archie prvi rođendan proslavi u Velikoj Britaniji, na pikniku u Baltimore Castele-u, to se ipak neće dogoditi. No proslave će biti u krugu najbližih, mame i tate, a svi se nadaju kako će se zabavi pridružiti barem baka Dorija. Kako je Archie ljubitelj životinja, obitelj će se potruditi da dobije neku plišanu životinjicu i slikovnicu o životinjama te cupcakes u obliku omiljenih životinjskih likova.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Jolin sin proslavio 1. rođendan! Kako je bilo na zabavi?

Tata četvero djece, splitski pjevač Jole, ne može…

princ Harry, Meghan Markle i maleni Archie

Maleni Archie konačno odlazi u Veliku Britaniju

Prošlo je više od šest mjeseci otkad su…

Meghan Markle

Svjetski mediji pišu: Meghan Markle čeka blizance!

Par navodno već ima i imena, u slučaju…

Pročitajte i:

liječnica vježba s djetetom koje ima problem s kukovima

Ugledni liječnik upozorava: 'Ovo morate znati ako želite sačuvati zdravlje kralježnice vaše djece!'

Vrhunsku skrb iz područja dječje ortopedije te fizikalne medicine i rehabilitacije najmlađi pacijenti odnedavno mogu…

bebica se kreće

Misterij oko 'baby handlinga': Hoće li bebi štetiti ako je baš svi u obitelji ne drže pravilno?

Napokon, nakon 9 mjeseci trudnoće, za vas najposebnije biće došlo je na svijet. Naravno, želite…

mama u depri

Teža strana majčinstva: što ako nastupi postporođajna depresija?

Nakon što prođe početno uzbuđenje novopečenog majčinstva, mnoge mame počinju doživljavati niz zbunjujućih i kontradiktornih…

marko tolja i dijete

Dohrana bebe: Vaše najdraže ulazi u novu fazu života: vrijeme je za nove okuse!

Prvih je nekoliko mjeseci djetetova života, dok je bilo samo na mlijeku, iza vas. Vrijeme…