beba Archie,koja će uskoro proslaviti prvi rođendam, Meghan Markle i princ Harry

Uskoro prvi rođendan malenog Archieja! Što je novo u njegovom životu?

"Archie je super sladak i stvarno sretan dječak!", kaže izvor, no rođendan mu zbog situacije s koronavirusom ipak neće biti onakav kakav su svi priželjkivali

Za manje od mjesec dana, točnije 6. svibnja, maleni Archie, sin Meghan Markle i princa Harryja napunit će godinu dana. Za bivši kraljevski par ovo je definitivno bila najljepša, ali i najstresnija godina - objavili su da se odriču kraljevskih dužnosti, bili izloženi mnogobrojnim kritikama, preselili su se iz Velike Britanije u Kanadu, a potom i u Los Angeles, no ipak sve to pada u drugi plan pred činjenicom da će njihov jedinac uskoro proslaviti 1. rođendan. I da je, barem ako je vjerovati pisanju stranih medija i stručnjakinji za kraljevska pitanja Katie Nicholl, koja je dala intervju za Entertainment Tonight,  Archie spreman za hodanje i prve riječi. Naime, Nicholl je razgovarala s pouzdanim izvorom i navodno vidjela video koji je ponosna mama Meghan Markle s nekim podijelila te je zaključila: “Archie je super sladak i stvarno sretan dječak!".

Archie, sin Meghan Markle i princa Harryja
Princ Harry sa svojom majkom snimljen 1985. godine. Na fotografiji se jasno vidi sličnost s malenim Archiejem

Slavni par, nakon što su 30. ožujka ugasili svoj službeni kraljevski profil SussexRoyal, nisu se oglašavali u javnosti, pa tako niti ne znamo puno o njihovom novom životu, a posebice o malenom dječaku Archieju. Mediji pišu kako Meghan Markle zbog situacije s koronavirusom još nije uspjela vidjeti svoju majku Doriju Ragland, premda su tek nekoliko kilometara udaljene, te da joj to jako teško pada. Za sada komuniciraju samo video pozivom. I baki teško pada odvojenost od svojeg unučića, no socijalno distanciranje i vladine smjernice svi ozbiljno shvaćaju.

U svojem novom domu, u vili na plaži u Malibuu, koji je skriven od pogleda i odakle se pruža prekrasan pogled na ocean, obitelj je, osim na malenog Archieja, energiju usmjerila i na planiranje aktivnosti oko njihove nove neprofitne organizacije, o kojoj još nisu izašli s detaljima.

Iako je želja kraljice Elizabete bila da maleni Archie prvi rođendan proslavi u Velikoj Britaniji, na pikniku u Baltimore Castele-u, to se ipak neće dogoditi. No proslave će biti u krugu najbližih, mame i tate, a svi se nadaju kako će se zabavi pridružiti barem baka Dorija. Kako je Archie ljubitelj životinja, obitelj će se potruditi da dobije neku plišanu životinjicu i slikovnicu o životinjama te cupcakes u obliku omiljenih životinjskih likova.

Tekst: D. P.
Fotografije: Profimedia

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

mama nosi dijete koje ima grčeve

Kako pomoći bebi koja pati od grčeva?

Koji je prvi znak da beba ima grčeve; kada oni počinju, a kad možete očekivati…

antonija mišura sandrić s kćeri tarom

Slavlje u obitelji najljepše hrvatske sportašice! Čestitke stižu sa svih strana!

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić nije mogla skriti sreću i zadovoljstvo!

beba koja je tek počela samostalno sjediti

Kada beba može početi sjediti?

Odgovor na pitanje kad beba može početi sjediti ovisi o svakom djetetu pojedinačno. No općenito…

bpja bebine stolice

Što nam govori boja i izgled bebine stolice te što ako beba ima zavor?

"Iznenađenje" u peleni za mnoge roditelje, posebice one nove, zna biti razlog za brigu!