Upoznajte moju princezu Stellu!

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard i njezin partner, poduzetnik Vanja Brundula, sredinom travnja postali su roditelji djevojčice Stelle. Sementa je za magazin Story ispričala sve o prvim danima majčinstva

“Upoznajemo se s našom princezom. Svaki dan doživimo nešto novo i to nam ispuni dan. Porođaj je protekao vrlo dobro, ali bilo je to ludo iskustvo prepuno emocija koje se ne može opisati riječima. Zahvalna sam medicinskom osoblju Kliničke bolnice Sveti Duh jer su izrazito profesionalni prema pacijentima unatoč trenutačnoj situaciji kojoj su izloženi 24 sata. Dok trudnice pokušavaju smiriti u vezi s koronavirusom, svaki se dan brinu i o vlastitoj obitelji”, govori ova 29-godišnjakinja s kojom na porođaju nije mogao biti zaručnik jer su zbog mogućnosti zaraze posjeti bili strogo zabranjeni u svim rodilištima u Hrvatskoj. Iako je mnogim ženama teško palo što njihovi partneri nisu mogli vidjeti ni njih ni dijete sve dok nisu stigli kući, Sementa kaže kako je to bila ispravna odluka. 

“Nitko nije smio biti pratnja na porođaju. Trudnice su same išle u rađaonicu, što je zapravo vrlo dobra odluka. Porođaj mi je bio novo i neobično iskustvo tako da nisam ni znala kako je to kad može i pratnja biti s vama. Budući da mi je ovo prvi porođaj, nisam znala što uopće očekivati pa sam se pomirila sa situacijom”, govori zvijezda TV serija 'Čista ljubav' i 'Stella' koja je jedva dočekala povratak kući kako bi  uživala sa svojom malom obitelji. 

“Nakon porođaja, kada smo princeza i ja stigle u sobu, nedostajali su nam tata i cijela obitelj. Ipak se osjećaji malo poljuljaju i nastupi neka tuga, ali vrlo brzo smo došle kući i sve je opet bilo savršeno”, govori Sementa koja je mnoge obožavatelje razveselila imenom koje su nadjenuli svojoj djevojčici. Naime, Sementa je upravo u prvoj hrvatskoj glazbeno-dramskoj seriji 'Stella', koja se prikazivala na Novoj TV 2013. godine, glumila lik Jasmine Klarić, a to je bio i jedan od njezinih prvih projekata u kojima ju je zamijetila domaća publika.

“Dali smo joj ime Stella jer smo oboje bili sigurni da je ona naša zvjezdica i naše sve.  Uopće nije bilo prepirki, bila je to jedna od najljepših i najbržih odluka”, priznaje nam. 

 Osim radosti, roditeljstvo donosi i brojne nedoumice, teškoće i prilagodbe s kojima se svaki roditelj nosi, a Sementa nam je otkrila što joj je u prvim tjednima najteže palo. 

View this post on Instagram

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

“Najveći je izazov ne spavanje. Inače sam, kada nemam obaveza zbog kojih se moram ranije buditi, velika spavalica. Stella papa svaka dva sata pa se oboje budimo da je nahranimo. Prvih tjedan dana nisam osjećala umor, no ipak me je svladao nakon deset neprospavanih noći. Sada pokušavam uhvatiti njezin tempo i spavati danju kad i ona spava. Nadam se da ću u tome i uspjeti. Vanji to još teže pada jer radi od pola sedam. No kad se u noći pogledamo onako neispavani, nasmijemo se jedno drugome jer znamo da su to sve slatke muke za koje se pripremaš devet mjeseci”, otkrila je za Story.

Tekst: Story
Fotografije: Instagram

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Slavne mame bez uljepšavanja (po)kazale što misle o dojenju

O temi dojenja nerijetko se "lome koplja". I…

beba uči prve korake

Je li beba spremna za prve korake?

Hoće li neko dijete prohodati s 9, 12…

Poznati glumac i supruga Kristina dobili treće dijete

"Ne stajemo dok ne bude curica!", rekao je…

Zašto su djeca rođena u srpnju toliko posebna?

Ako se ovaj mjesec pripremate za dobrodošlicu novom…

Pročitajte i:

Umorni ste zbog čestih noćnih buđenja? Što trebate znati o bebama i njihovom ritmu spavanja

Novorođenčad spava oko 16 sati dnevno. Taj je podatak, međutim, prosjek i može se uvelike…

mama i dijete se igraju

Top 5 igara za poticanje govora kod djece

Donosimo i savjete što očekivati u prvih 12 mjeseci djetetova života kad je razvoj govora…

'Kako sam na trudna treći puta i na vrhuncu krize zbog koronavirusa uspjela izbaciti ove posebne, hrvatske dude varalice!'

Jelena Maloča studentica je stomatologije koja, kako sama kaže, uvijek nešto smišlja i "kreira", no…

tata s djetetom u bolnici

Oni su se prvi borili: '20-godišnji trud uništen je odlukom o 15 minuta s djecom u bolnici!'

"Hrvatskoj je trebalo 20 godina da se humanizira liječenje djece u bolnici i umanje negativni…