Dizajneri u smarTrike™ su oduševljeni predstaviti potpuno novu generaciju tricikla! Uz sasvim novu razinu tehnologije obitelj tricikla Dream Team su iznimno stilizirani i pametniji nego ikad prije. Oni su doista tricikli iz snova!

Predstavljamo smarTrike Dream, 4-u-1, sa pametnim patentiranim Touch-upravljačem i ugrađenom tehnologijom kružnog kotača - to je bez sumnje njihova najbolja inovacija! No, ono što ih čini još boljim je elegantan dizajn koji obećava da će Vas i vaše dijete uočiti u parku!



Touch-upravljač je u potpunosti uveo revoluciju u svijet tricikla čineći upravljanje i vožnju tricikla glatkom i ugodnom za mališane i njihove roditelje, poput vožnje vrhunskih dječjih kolica.




Vaš tricikl Dream raste s Vašom djecom u 4 faze:



1 - Roditelji upravljaju triciklom (10m+) – Pojačani oslonac za leđa, te patentirani touch-upravljač koji omogućuje vrlo lako upravljanje ručkom.



2 - Navođeni tricikl (18m+) - u ovoj fazi roditelji i dalje guraju trickl, no uz pomoć “pametne” ručke kojom se služi dijete, omogućava se i djetetu upravljanje.



3 – Trening tricikl (24m+) – oslonac za noge se uklanja, a pedale spuštaju, kočnica na upravljaču je gurnuta tako da dijete počne ovladavati upravljačem. Pedale su još uvijek neutralizirane, ali djetetovi noge su sada na pedalama te počinje ovladavanje pokretanja pedala!



4 – Klasični tricikl (30m - 36m) - roditeljska ručka je sada uklonjena, kočnica na upravljaču je uklonjena, a Vaša mala djeca se sada mogu samostalno voziti unaokolo.




Smart-Trike ekskluzivni sustav Touch-upravljača pruža nesmetanu i jednostavnu vožnju za roditelje i zato je ovaj Trike najpametniji u susjedstvu.