Slatki snovi od smarTrike-a ™

Dizajneri u smarTrike™ su oduševljeni predstaviti potpuno novu generaciju tricikla! Uz sasvim novu razinu tehnologije obitelj tricikla Dream Team su iznimno stilizirani i pametniji nego ikad prije. Oni su doista tricikli iz snova!

Predstavljamo smarTrike Dream, 4-u-1, sa pametnim patentiranim Touch-upravljačem i ugrađenom tehnologijom kružnog kotača – to je bez sumnje njihova najbolja inovacija! No, ono što ih čini još boljim je elegantan dizajn koji obećava da će Vas i vaše dijete uočiti u parku!

Touch-upravljač je u potpunosti uveo revoluciju u svijet tricikla čineći upravljanje i vožnju tricikla glatkom i ugodnom za mališane i njihove roditelje, poput vožnje vrhunskih dječjih kolica.

Vaš tricikl Dream raste s Vašom djecom u 4 faze:

1 – Roditelji upravljaju triciklom (10m+) – Pojačani oslonac za leđa, te patentirani touch-upravljač koji omogućuje vrlo lako upravljanje ručkom.

2 – Navođeni tricikl (18m+) – u ovoj fazi roditelji i dalje guraju trickl, no uz pomoć “pametne” ručke kojom se služi dijete, omogućava se i djetetu upravljanje.

3 – Trening tricikl (24m+) – oslonac za noge se uklanja, a pedale spuštaju, kočnica na upravljaču je gurnuta tako da dijete počne ovladavati upravljačem. Pedale su još uvijek neutralizirane, ali djetetovi noge su sada na pedalama te počinje ovladavanje pokretanja pedala!

4 – Klasični tricikl (30m – 36m) – roditeljska ručka je sada uklonjena, kočnica na upravljaču je uklonjena, a Vaša mala djeca se sada mogu samostalno voziti unaokolo.

Smart-Trike ekskluzivni sustav Touch-upravljača pruža nesmetanu i jednostavnu vožnju za roditelje i zato je ovaj Trike najpametniji u susjedstvu.

Pročitajte i:

Spavanje bez suza - neki znaju kako se to radi

Dijete protestira prije noćnog spavanja, po noći se svako malo budi i zahtjeva dojenje, uspavljivanja…

Kako nositi dijete ovisno o njegovoj dobi

Što su ergonomske nosiljke i kako one podržavaju prirodni položaj djeteta sa savinutom kralježnicom te…

je li djetetu hladno

Izlazasci na hladnoći - Važno je slojevito odjenuti dijete i spriječiti pojavu ekcemana koži lica!

Sve dok vaše dijete izgleda sretno i zadovoljno igrajući se vani na hladnoći, ne morate…

odijevanje beba zimi

KVIZ: Je li mojoj bebi dovoljno toplo?

Odijevanje beba tijekom zimskih mjeseci tema je važna svakoj mami. Ispitajte svoje znanje odnosno odmah…