Nestlé na Danima beba, djece i trudnica

Pred nama su Dani beba, djece i trudnica. Od 12. do 14. travnja posjetite sajam u centru Westgate

Ovaj Sajam omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s novitetima, degustiraju nove proizvode, dobiju korisne savjete prodajnog osoblja te da u današnjim recesijskim vremenima ostvare nadasve atraktivne popuste koji su već tradicija ovog sajma.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupiti brojni dječji zborovi, plesne skupine, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uza sve to, djeca se mogu zabaviti u brojim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a bebice se mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.

Nestlé dječja hrana jedan je od glavnih sponzora i ovogodišnjeg Sajma. Dječicu pod ruke, i obavezno svratite na Nestlé štand jer smo pripremili puno iznenađenja za vas!

  • Natjecanje u plesu beba do 3 godine te kviz znanja za roditelje uz atraktivne nagrade za najbolje, pakete Nestlé dječje hrane i partnera: kozmetičkih proizvoda La Roche Posay i Fisher Price igračke.
  • Degustacija novih Nestlé proizvoda.
  • Nagrađivanje prilikom učlanjenja u Nestlé baby klub te za kupnju Nestlé proizvoda.
  • Crtanje, bojanje i igranje za mališane, uz druženje s našim veselim medom Bo, dok roditelji mogu popiti Nescafe kavu.

Također, tijekom subote i nedjelje od 17 h moći ćete sudjelovati u humanitarnim akcijama za Caritasovu kuću ljubavi kojoj je Nestlé dječja hrana glavni pokrovitelj: pomoći potrebnima i u isto vrijeme se lijepo zabaviti, zar ne zvuči dobro?

U subotu, na štandu Nestlé dječje hrane poznata lica prodavat će štrukle po cijeni od 10 kn, a cjelokupni prihod namijenjen je Kući ljubavi.

U nedjelju nam se pridružite na istom mjestu, i uz simboličan iznos od 10 kn (također namijenjen Kući ljubavi) zavrtite kolo sreće! Tu vas očekuju mnogobrojne nagrade Nestlé dječje hrane i ostalih partnera: La Roche Posay, Jana, Magic baby, Erste&Steiermärkische banka.

Činiti dobro nikad nije bilo ljepše – stoga, ovaj vikend, pravac Westgate i Nestlé štand!

Detaljnije informacije o aktivnostima na Nestlé štandu pročitajte na www.bebe-nestle.hr, a o svim ostalim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop obavještavati putem službene facebook (http://www.facebook.com/Dani.beba) i web stranice (www.danibeba.com).

Promo tekst: Nestle

Foto: Nestle

Pročitajte i:

Spavanje bez suza - neki znaju kako se to radi

Dijete protestira prije noćnog spavanja, po noći se svako malo budi i zahtjeva dojenje, uspavljivanja…

Kako nositi dijete ovisno o njegovoj dobi

Što su ergonomske nosiljke i kako one podržavaju prirodni položaj djeteta sa savinutom kralježnicom te…

je li djetetu hladno

Izlazasci na hladnoći - Važno je slojevito odjenuti dijete i spriječiti pojavu ekcemana koži lica!

Sve dok vaše dijete izgleda sretno i zadovoljno igrajući se vani na hladnoći, ne morate…

odijevanje beba zimi

KVIZ: Je li mojoj bebi dovoljno toplo?

Odijevanje beba tijekom zimskih mjeseci tema je važna svakoj mami. Ispitajte svoje znanje odnosno odmah…