Nježna koža novorođenčeta je pet puta tanja od kože odrasle osobe. Kao takva reagira osjetljivije na vanjske podražaje

Stoga je posebno važno kožu zaštiti, no ne utjecati na senzibilnu moć bebina opažanja, koja upravo putem kože doživljava neposredan kontakt sa svojom okolinom.



Weleda proizvodi za dojenčad&djecu štite i njeguju dijete od prvog dana s najvrednijim sastojcima iz prirode. Ova, od liječnika i farmaceuta razvijena, linija posebno je prilagođena potrebama nježne i osjetljive kože dojenčadi i djece.


Neven iz kontroliranog uzgoja, koji djeluje umirujuće je osnovni je sastojak ove linije. Čista biljna ulja njeguju kožu, potiču stvaranje zaštitnog sloja za zdravi razvoj djeteta. Visoka razina kvaliteta osigurava se kontinuiranim kontrolama, te se polaže velika pažnja na održanje životinjskih i biljnih vrsta, već od samog razvoja proizvoda.


Proizvodi se mogu pronaći u biljnim ljekarnama i bio&bio trgovinama.




Calendula Wind- und Wetterbalsam – balzam koji štiti od hladnoće i vjetra


Intenzivna zaštita za osjetljivu kožu izloženu hladnoći, vjetru i nepogodnim vremenskim uvjetima. Pčelinji vosak daruje prirodnu zaštitu, dok visokovrijedna ulja badema i sezama njeguju kožu i štite je od isušenja.



Ekstrakt nevena i kamilice umiruje kožu. Balzam je vrlo bogat, te je dovoljno nanošenje malih količina. Posebno preporučamo za lice i ruke!


Preporučena MPC: 58 kn






Foto: Thinkstock