Nova kolekcija za trudnice i bebe

Stigli su noviteti iz Mamas & Papas za trudnice i za bebe

Mamas & Papas je britanski broj 1 brand dječje odjeće i opreme. Proizvodi već više od 30 godina svojim dizajnom, bojama i iznimnom kvalitetom korištenih materijala osvajaju tržišta diljem svijeta. Odnedavno Mamas & Papas proizvodi dostupni su i u Hrvatskoj. U širokoj Mamas & Papas ponudi nalaze se dječja kolica, autosjedalice, ljuljačke, podloge za igru, nosiljke i razna dodatna oprema upakirana u privlačni talijanski dizajn i englesku kvalitetu. Osobito nas veseli činjenica da je u Hrvatsku ovaj mjesec stigla i nova kolekcija Mamas & Papas odjeće za trudnice i bebe.


Posebno lijepi u trudnoći i nakon porođaja

Dopustite si luksuz da se tijekom devet mjeseci trudnoće osjećate uistinu čarobno. U tome vam itekako može pomoći odjeća iz nove kolekcije Mamas & Papas koja se brine da se osjećate ugodno u svojem donjem rublju, piđami ili seksi haljinama. Zavirite u novu kolekciju na stranici http://www.kidioz.hr/kidioz/index.php/mamas/odje/trudnice.html


Odjeća za bebe

Vaši mali prinčevi i princeze izgledat će preslatko u novoj kolekciji Mamas & Papas koja je puna vedrih i svjetlih boja, s mnoštvom detalja i zanimljivih aplikacija. Za najmlađe curice odjeća je napravljena od najmekših materijala kako bi njihova nježna koža bila maksimalno zaštićena. Djevojčice će na izbor imati i limitiranu kolekciju s jedinstvenim, stiliziranim komadima odjeće. U svojim novim haljinicama, vesticama i majicama u tonovima ljubičaste, sive i pastelno ružičaste osjećat će se uistinu posebno. Novu kolekciju pogledajte na http://www.kidioz.hr/kidioz/index.php/mamas/odje/za-bebe.htmlI muške bebe će uživati u ultramekim tkaninama svojih prvih odjelaca, a limitirana kolekcija za nešto starije dječake istaknut će ih među mnoštvom drugih vršnjaka svojim jedinstvenim dizajnom.


Kompletnu ponudu potražite na kidiOZ webshopu – www.kidioz.hr

Pročitajte i:

prva godina djetetova života

14 najčešćih pogrešaka roditelja u bebinoj prvoj godini

Nitko se nije učen rodio, kaže stara narodna poslovica, a kad se radi o novopečenim…

5 promjena na bebinoj koži koje bi vas mogle zabrinuti

Dojenačke akne su uobičajene, ali do kojeg mjeseca bebina života? Kad je ekcem opasan, a…

Spavanje bez suza - neki znaju kako se to radi

Dijete protestira prije noćnog spavanja, po noći se svako malo budi i zahtjeva dojenje, uspavljivanja…

Kako nositi dijete ovisno o njegovoj dobi

Što su ergonomske nosiljke i kako one podržavaju prirodni položaj djeteta sa savinutom kralježnicom te…