10. sajam Dani beba, djece i trudnica

Časopis Moje dijete i vaš omiljeni portal Roditelji.hr pozivaju vas na 10. sajam DANI BEBA, DJECE I TRUDNICA

Jubilarni 10. po redu sajam Dani beba, djece i trudnica održava se od 11. do 13. svibnja u Westgate-u u Zagrebu. Ova već tradicionalna manifestacija koja se svake godine održava u Zagrebu i Splitu u ovom novom prostoru svojim posjetiteljima nuditi će još kvalitetnije i ugodnije okruženje za prezentaciju noviteta, proizvoda i usluga koji su specijalizirani za bebe, djecu do 5 godina, trudnice i naravno roditelje.


Posjetite štand časopisa Moje dijete i Roditelja.hr, kupite časopise po povoljnijoj cijeni, slikajte svog mališana uz preslatke štrumpfove i prijavite se na natječaj za Najslađu bebu 2012. koja ima mogućnost osvojiti profesionalno fotografiranje za naslovnicu Mog djeteta, najčitanijeg časopisa za mame i tate.
Uz besplatan ulaz, besplatan parking i najveću, a uz to i besplatnu igraonicu u Hrvatskoj posjetitelje očekuje i dosad najveći izlagački prostor. A za najmlađe organiziran je bogat i veseli program na glavnoj pozornici sajma.

Ovaj sajam misli na male i velike posjetitelje, a posebno i na trenutnu gospodarsku situaciju pa ovo mjesto postaje nezaobilazna adresa za sve koji planiraju sada ili u skoroj budućnosti krenuti u nabavku baby, dječje ili trudničke opreme, jer sajam nudi mnoge akcijske ponude.

Široka ponuda, sve na jednom mjestu i atraktivne sajamske ponude atributi su ovog sajma koji privuče ne samo posjetitelje iz Zagreba i šireg zagrebačkog prstena, već posjetitelji na ovaj sajam tradicionalno dolaze i iz svih susjednih županija i šire.

U lijepom, ugodnom i prostranom okruženju provedite ugodne trenutke, informirajte se o najnovijim ponudama, obavite kupnju po atraktivnim sajamskim popustima, a nakon svega predahnite u ugodnim caffeima i restoranima u Westgate-u ili se zabavite uz veseli dječji program na pozornici sajma.

Pročitajte i:

Spavanje bez suza - neki znaju kako se to radi

Dijete protestira prije noćnog spavanja, po noći se svako malo budi i zahtjeva dojenje, uspavljivanja…

Kako nositi dijete ovisno o njegovoj dobi

Što su ergonomske nosiljke i kako one podržavaju prirodni položaj djeteta sa savinutom kralježnicom te…

je li djetetu hladno

Izlazasci na hladnoći - Važno je slojevito odjenuti dijete i spriječiti pojavu ekcemana koži lica!

Sve dok vaše dijete izgleda sretno i zadovoljno igrajući se vani na hladnoći, ne morate…

odijevanje beba zimi

KVIZ: Je li mojoj bebi dovoljno toplo?

Odijevanje beba tijekom zimskih mjeseci tema je važna svakoj mami. Ispitajte svoje znanje odnosno odmah…