Nikud bez autosjedalice

Prilikom sudara pri brzini od samo 25 km/h djeluje sila 20-tak puta veća od objekta. Tijelo djeteta od 5 kg, koje držite u naručju, u laganom sudaru ponaša se kao tijelo od 100 kg i nemoguće ga je zadržati u rukama.

Dječja autosjedalica umanjuje rizik pogibije djeteta u prometnoj nesreći za 70%. To znači da od desetero nevezane djece koja su smrtno stradala, njih bi sedam još uvijek bilo s nama da su bila vezana u autosjedalici. U Hrvatskoj je samo prošle godine u automobilskim nesrećama smrtno nastradalo 16-ero djece, a više od tisuću ih je bilo ozlijeđeno.

Autosjedalice spašavaju živote i sprečavaju ozljede, ali samo ako se pravilno koriste. Većina ih je testirana po najstrožim sigurnosnim standardima,

a Maxi Cosi autosjedalice na testovima osvajaju maksimalni broj zvjezdica.

Kako bi putovanje s našim ljubimcima bilo najsigurnije, trgovine Magic Baby su povodom otvorenja svog web shopa odlučile nagraditi SVE naše čitatelje!

Sve što trebate učiniti je predložiti slogan koji bi najbolje opisivao Magic Baby web shop! Stručni žiri Magic Baby web shopa odabrat će 10 najboljih prijedloga za koje ćete Vi moći glasati putem ankete na stranicama web shopa.

Pobjednik osvaja odličnu isofix autosjedalicu iz grupe 1 (9-18 kg)

Maxi Cosi Priori Fix, drugo i treće mjesto donosi Vam Maxi Cosi Playtray (pladanj za igru) a svi ostali dobivaju bon za popust od 15 posto na popularni asortiman Bebe Confort kolica i košara!

Ukoliko pobjednički slogan odluče koristiti kao svoj službeni, pobjednik će biti nagrađen i poklonom iznenađenja! :)

Stoga, posjetite web stranicu www.magicbaby.hr, registrirajte se za nagradni natječaj rješavanjem jednostavnog kviza, postavite prijedlog na Facebooku i pozovite prijatelje da glasaju za Vaš prijedlog!

P.S. Prijedlozi slogana primaju se do 20.12.2011. nakon čega kreće glasanje za 10 najboljih! Podjela nagrada slijedi 07.01.2012. Sretno! :)

Pročitajte i:

Spavanje bez suza - neki znaju kako se to radi

Dijete protestira prije noćnog spavanja, po noći se svako malo budi i zahtjeva dojenje, uspavljivanja…

Kako nositi dijete ovisno o njegovoj dobi

Što su ergonomske nosiljke i kako one podržavaju prirodni položaj djeteta sa savinutom kralježnicom te…

je li djetetu hladno

Izlazasci na hladnoći - Važno je slojevito odjenuti dijete i spriječiti pojavu ekcemana koži lica!

Sve dok vaše dijete izgleda sretno i zadovoljno igrajući se vani na hladnoći, ne morate…

odijevanje beba zimi

KVIZ: Je li mojoj bebi dovoljno toplo?

Odijevanje beba tijekom zimskih mjeseci tema je važna svakoj mami. Ispitajte svoje znanje odnosno odmah…