princ harry i Meghan Markle

Meghan Markle prvi puta u javnosti o Archieju, dojenju, iscrpljenosti…

Samo četiri mjeseca nakon porođaja Meghan i Harry su se s malenim Archijem uputili na turneju u Južnu Afriku i to joj je, priznala je Meghan u podcastu 'Teenager Therapy', bilo vrlo iscrpljujuće

Otkako je ušla u kraljevsku obitelj, bivša glumica, 39-godišnja Meghan Markle, neprestano je na udaru kritika javnosti, ali i raznih medija. Supruga princa Harryja mnogima ‘nije sjela na prvu’, pa su s raznim navodimo koji joj ne idu u prilog, nastavili i za vrijeme njezine trudnoće, ali i nakon što je na svijet donijela svoje prvo dijete, sinčića Archieja. Koliko joj je, kao mladoj majci, bilo teško uskladiti kraljevske dužnosti s onim majčinskim, i to sve pod povećalom javnosti koja joj nije naklonjena, Meghan je ispričala u podcastu ‘Teenage Therapy’.

Gostujući u spomenutom video formatu, vojvotkinja je progovorila o mentalnom zdravlju i problemima s kojima se suočavala u periodu kada je Archie bio tek beba, piše Story. Kao što je već poznato, samo četiri mjeseca nakon porođaja, Meghan i Harry su se s malenim uputili na prvu kraljevsku turneju u Južnu Afriku, a koliko joj je tada bilo zahtjevno balansirati između brige za bebu, koja je uključivala i dojenje, i obavljanja brojnih dužnosti na putovanju, govori i njezina usporedba istoga s trčanjem maratona.

“Mnogi to ne znaju, ali između svakog službenog pojavljivanja, trčala sam nazad kući kako bi se pobrinula da moj sin bude nahranjen. Bilo je jako iscrpljujuće i zadnji dan putovanja sam se osjećala užasno umorno’, objasnila je vojvotkinja u podcastu, a njezine riječi potvrdio je i tri godine mlađi suprug koji je također sudjelovao u razgovoru. ‘Bila sam iskrena kad sam tada u intervjuu rekla da me još nitko nije pitao kako sam. Ništa nije bilo inscenirano. To sam bila ja, umorna mama na putu s bebom od četiri mjeseca”, priznala je Meghan.

Izvor: Story.hr
Fotografije: Profimedia

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

vježbanje u trudnoći

Trudnoća i dojenje – moguće je i bez bolova u kralježnici!

Ženina se kralježnica mora prilagoditi kako bi u…

žena plače

Toksična pozitivnost - opasan dio majčinstva!

Inzistiranje da majke budu cijelo vrijeme sretne i…

Poznata glumica u drami zbog prijevremenog porođaj trećeg djeteta

Stručnjak otkriva na koja tri načina počinje prijevremeni…

Pročitajte i:

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Momčilo Otašević otkrio ime novorođenog sina

Domaćoj glumici, 39-godišnjoj Jeleni Perčin i devet godina mlađem suprugu Momčilu Otaševiću prije tri dana,…

Što učiniti kad vaša beba ne želi zaspati!

Rituali prije spavanja te neka pravila oko spavanja izuzetno su bitna da bi vaša beba…

Poseban dan u obitelji Marina Čilića

Jučerašnji dan, za domaćeg tenisača, 32-godišnjeg Marina Čilića i suprugu Kristinu, ostat će u najljepšem…