Kvalitetna mliječna hrana Novalac

Za dojenče je majčino mlijeko najprirodnija hrana koja je i najbolje prilagođena njegovim potrebama. Međutim ponekad dojenje zbog različitih razloga nije moguće (premalo majčinog mlijeka, uzimanje lijekova ili drugi razlozi). Tada je najbolja zamjena za dojenje uporaba zamjenskog mlijeka koje sadržava sve hranjive sastojke koji su djetetu potrebni za zdrav razvoj i rast.

Kakvoća

Mliječnu hranu Novalac razvila je multidisciplinarna skupina vrhunskih pedijatara, kemičara, stručnjaka s područja prehrane, farmaceuta i prehrambenih tehnologa koji su udružili svoje znanje i iskustvo. Svi su sastojci za mliječnu hranu Novalac pažljivo odabrani. Mlijeko od kojega se izrađuju proizvodi Novalac svježe je, što jamči visoku kakvoću gotovih proizvoda. Izabrane su mljekare koje od proizvodnje obično nisu udaljene više od 30 km jer se samo uporabom svježega mlijeka može osigurati daljnja prerada u besprijekornu i najkvalitetniju mliječnu hranu.

Prije nego što mliječna hrana Novalac stigne na prodajnu policu ljekarne svaka proizvodna serija mora proći više od 700 strogih kontrola, koje obuhvaćaju kontrolu svih ulaznih sirovina, kontrolu primjerenosti opreme i procesa proizvodnje te kontrolu gotovih proizvoda. Samo mlijeko koje sadrži pažljivo odabrane sastojke i koje je prošlo brojne stroge kontrole siguran je izbor koji dojenčadi osigurava sve potrebno za optimalan rast i razvoj. Djeca su naše najveće bogatstvo i u svojim najnježnijim godinama zaslužuju samo najbolje.

150806 Novalac PR 250x300

Ekskluzivna prodajna mjesta: ljekarne

Jedina prodajna mjesta za proizvode Novalac jesu ljekarne jer kupci tamo mogu dobiti stručan savjet, koji je kod takvih proizvoda za najmlađe izuzetno važan. U prvoj godini života dojenčad može imati različite funkcionalne probavne tegobe, koje doduše nisu opasne, ali mogu roditeljima prouzročiti brojne brige i neprospavane noći, a mogu se ukloniti pravim izborom zamjenskog mlijeka. Mliječna hrana Novalac za dojenčad nudi vam rješenje za svaku tegobu posebno. Svi proizvodi Novalac proizvedeni su u skladu s europskim i međunarodnim smjernicama. Sadržavaju sve nužno potrebne sastojke koje dojenčad treba za zdrav rast i razvoj.

Važna obavijest: Majčino mlijeko najbolja je hrana za dojenčad. Mliječne formule primjenjuju se samo po preporuci stručnjaka s područja medicine, farmacije ili prehrane, odnosno druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i djetetu.

Tekst i foto: promo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

mam i beba u igri

Sa svojom bebom možete se povezati i tijekom njezinog prvog mjeseca života!

Kao i mnogi roditelji-početnici (oni koji su dobili…

Važnost željeza u prehrani

Anemija ili slabokrvnost u zemljama u razvoju pogađa…

Ključna uloga roditelja u neuromotornom razvoju djeteta

Primjenom Bobath metode i baby handlinga kao i…

Zašto dojenčad treba kalcij?

Sjećate se kako su nam govorile naše mame?…

Pročitajte i:

Slijedite ove savjete nakon carskog reza: Kako i zašto je važno masirati ožiljak?

Ivana Zaher, specijalistica za korektivne vježbe u trudnoći i postpartumu i certificirana reformer pilates instruktorica,…

carski rez

Travanj je mjesec svjesnosti o carskom rezu! Doznajte sve o njezi rane i zacjeljivanju ožiljka!

Travanj je mjesec svjesnosti o carskom rezu, stoga vam donosimo sve najvažnije stvari koje vas…

prvi zubi beba

'Svrbi, boli, smeta! Rastu nam prvi zubići, a mi ne znamo kako to izdržati...'

Vrijeme nicanja prvih zubića teško je za bebu, ali je naporno i za roditelje. Dijete…

beba se smije

Jezik malih beba: One znaju reći 'volim te'!

Dojenče, čim se rodi, počinje komunicirati sa svojom okolinom. Isprva, to su nespretni pokušaji, pa…