petra cicvarić

Glumica Petra Cicvarić: ‘Moj život u izolaciji nakon porođaja i s dvoje male djece’

Glumica Petra Cicvarić drugi je puta postala mama 17. ožujka. Kako provodi dane u izolaciji sa svoje dvije djevojčice te koliko se beba Edita razlikuje od svoje sestre, 3,5-godišnje Korane, otkrila je za magazin Story

“Već je mjesec dana prošlo! Valjda su nam pune ruke posla pa nisam ni svjesna kako vrijeme brzo leti. S jedne strane mala beba, s druge strane curica od tri i pol godine… Stalno nam je akcija, nema mira. Unatoč cijelom kaosu zbog virusa, izolacije i potresa, zapravo nam je jako lijepo i uživamo jedni s drugima”, govori glumica Petra Cicvarić, koja je 17. ožujka na svijet donijela svoje drugo dijete, kćerkicu Editu. Porođaj je protekao dobro i bez komplikacija, ali kako je tada već Hrvatskom harala pandemija koronavirusa, mama i kći su u bolnici bile same jer su posjeti bili zabranjeni.

“U početku nisam bila svjesna koliko je situacija zapravo tužna, bila sam euforična zbog rođenja svoje curice. A nisam si ni dopustila previše razmišljati o tome. Htjela sam biti jaka za porođaj”, govori akademska glumica koja je opisala svoju djevojčicu.

“Ne znam jesam li se ja u međuvremenu promijenila ili je ona manje zahtjevna beba od Korane, a možda je kombinacija jednoga i drugoga. Ne mogu još ništa konkretno govoriti, znam iz iskustva da je ne smijem hvaliti jer su sve to faze i sve se vrlo brzo preokrene. Zanimljivo je što ne plače odmah kada nešto želi ili kada joj nešto smeta, nego proizvodi nekakve smiješne zvukove. Korana kaže da seka reži. Stvarno tako zvuči! Posljednjih nekoliko dana počela se smješkati i reagirati na nas pa je to jako zanimljivo i lijepo” veselo opisuje Petra, koja je za magazin Story ispričala kako provodi dane u izolaciji zbog koronavirusa. Cijelu priču s glumicom Petrom Cicvarić potražite u magazinu Story.

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

"Upomoć, moja beba plače!"

Bebin plač za mnoge je roditelje velika nepoznanica. Za roditelje je naročito stresno kad je…

odvikavanje od pelena

Kći poznate glumice s pet godina još u pelenama! Kad je vrijeme za odvikavanje?

Koji signali upućuju da je beba spremna za odvikavanje od pelena te što je još…

dojenački grčevi

Sve što trebate znati o dojenačkim grčevima i kako ih spriječiti

Zašto dolazi do tih mučnih "epizoda" i za dijete i za roditelje znanost još nije…

majka i novorođenče

Žestoka rasprava o dojenju! 'Nisam manje vrijedna mama jer sam hranila bebu na bočicu!'

Dojenje je stvar osobnog izbora, ali i „vječna tema“ za žestoke rasprave. Majčino mlijeko najzdraviji…