Domaći glumac o prvim danima roditeljstva

Dječak Pino stigao je ovaj mjesec!

Domaći kazališni i televizijski glumac, 36-godišnji Marko Cindrić i supruga Rea, nakon 17 godina veze, ovog mjeseca postali su roditelji dječačića, a za Story.hr ekskluzivno su tada otkrili i njegovo ime – Pino. Međutim, svi novopečeni roditelji složit će se kako s prvi dani s bebom posebno izazovni, a to jako dobro zna i Marko, koji je svoje slatke roditeljske ‘muke’ podijelio na društvenim mrežama.

Na Instagramu je, naime, glumac objavio fotografiju na kojoj za pomalo zabrinutim izrazom lica hrani sinčića, a ono što je napisao pored nje, nasmijalo je mnoge. ”Hormonalno oznojen tražim snagu u suplementima ali san se ne nalazi ispod duge tableta nego iza zatvorenih vjeđa u horizontalnoj poziciji. Sve se danas čini previše. Sve je na repeat’, započeo je Marko.

‘Jedan dan u životu snimljen na traku koja nikako da se izliže. Kazetofon života ne jede kazetu postojanja. On mota i mota sve dok iduća pjesma nije spremna za svirku. Hrpa radnji okrunjena djetetom sreće. Probijamo se kroz dane u deliriju u oblacima kojima ne vidimo ni početka ni kraja. Sami sebi smo nacrtali podočnjake. Ove godine za maškare igramo neispavane roditelje. Kostim su nam uflekane majice a rekvizita prekuhane bočice s naslagama kamenca. Utjehu pronalazimo u hranjenju i šećernom varanju. Gledamo se i jedva govorimo. Izgubljeni u mislima i utezima zalijepljenim na kostur suzdržavamo se zadnjim atomima snage da nam vlastite glave ne postanu desert. Kažu babinje. Babinje. Nije lako roditelju zum zum zum zum. Zzzzzz. Mlja mlja. Ja ću’, poručio je glumac u duhovitoj objavi u kojoj su se pronašli mnogi roditelji.

Podsjetimo, glumac kojeg publika pamti po ulogama u serijama ‘Vatre ivanjske’, ‘Larin izbor’ te ‘Loza’ i ekonomistica Rea sudbonosno da izgovorili su prije četiri godine u crkvi Sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu, i to nakon 13 godina veze. U nedavnom intervjuu za Story.hr otkrili su nam, ali i objasnili značenje iza imena njihovog sinčića. ‘Pino Cindrić. Nismo znali da ime postoji sve dok ga nismo istražili. Dolazi od Giuseppe, odnosno Josip a na hebrejskom znači Bog će dodati sina’, rekao nam je tada Marko.

Tekst: Story
Fotografije: Instagram

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Slijedite ove savjete nakon carskog reza: Kako i zašto je važno masirati ožiljak?

Ivana Zaher, specijalistica za korektivne vježbe u trudnoći i postpartumu i certificirana reformer pilates instruktorica,…

carski rez

Travanj je mjesec svjesnosti o carskom rezu! Doznajte sve o njezi rane i zacjeljivanju ožiljka!

Travanj je mjesec svjesnosti o carskom rezu, stoga vam donosimo sve najvažnije stvari koje vas…

prvi zubi beba

'Svrbi, boli, smeta! Rastu nam prvi zubići, a mi ne znamo kako to izdržati...'

Vrijeme nicanja prvih zubića teško je za bebu, ali je naporno i za roditelje. Dijete…

beba se smije

Jezik malih beba: One znaju reći 'volim te'!

Dojenče, čim se rodi, počinje komunicirati sa svojom okolinom. Isprva, to su nespretni pokušaji, pa…