Sajam u Splitu od 10. do 12. listopada

Najveći sajam za bebe, mame i trudnice ove se jeseni po prvi puta održava u Splitu. Sve što vam je potrebno od opreme i stvari za bebe, velika količina predavanja i korisnih informacija, ali u puno zabave očekuju vas od 10. do 12. listopada u Splitu

Sajam "Dani beba, mama i trudnica", najveći sajam ove vrste u ovom dijelu Europe, nakon što se već dvije godine za redom održao u Zagrebu, dolazi u Split. Sajam će se organizirati u Splitu na Žnjanu u terminu od 10. do 12. listopada ove godine.

Posjetitelje očekuje bogat izložbeno prodajni program, a pored zabave i veselih natjecanja s bogatim nagradama posebno težište sajma biti će i njegov edukativni karakter. Više od 80 poznatih domaćih i stranih marki i udruga predstavit će se posjetiteljima na više od 3800 m2 izložbenog prostora.

Posjetitelje pored mnogobrojnih izlagača očekuju dječje jaslice, kutak za dojenje, kutak za stariju djecu do 7 godina, kutak za previjanje, besplatni bistro za bebe, ugodne edukativne čitaonice i predavanja, bogate nagradne igre i natjecanja beba u puzanju i očeva u prematanju, bogati poklončići, plesne skupine i poznati likovi iz one2play-a.

Ovaj sajam održava se dva puta godišnje: u proljeće u Zagrebu i od sada u jesen u Splitu, te po broju izlagača i broju posjetitelja predstavlja najveći specijalizirani sajam ove vrste u ovom dijelu Europe.

Ulaz i parkiranje besplatni su za sve posjetitelje. Detaljnije podatke o predavanjima, radionicama i nagradnim igrama te detaljan program pogledajte na web stranici sajma www.danibeba.com.

Pročitajte i:

tata s djetetom u bolnici

Oni su se prvi borili: '20-godišnji trud uništen je odlukom o 15 minuta s djecom u bolnici!'

"Hrvatskoj je trebalo 20 godina da se humanizira liječenje djece u bolnici i umanje negativni…

Poznati glumac i supruga Kristina dobili treće dijete

"Ne stajemo dok ne bude curica!", rekao je svojedobno glumac. U zagrebačkom rodilištu u Petrovoj…

Zašto su djeca rođena u srpnju toliko posebna?

Ako se ovaj mjesec pripremate za dobrodošlicu novom članu obitelji, postoji mnogo razloga za –…

trudnica rađa u vrijeme pandemije koronavirusa

Porod s maskom, djeca u bolnici bez roditelja i pratnja na porodu s testom na Covid 19! Je li ovo 'novo normalno'?

Kristina Turudić Leko, koordinatorica peticije Udruge Roda, kojom se traži ukidanje zabrane pratnje na porodu…