Nivea Baby PureNatural vlažne maramice

Priroda skriva mnoge nevjerojatne i čarobne stvari. To mame najbolje znaju. Ona nas vodi kroz trudnoću, porođaj i na koncu nam daruje najdragocjeniji dar - dijete

Priroda vas također, posebice ako ste prvi put mama, dariva intuicijom kojom možete komunicirati s vašom bebom i razumjeti njezine želje i potrebe. Pruža vam i prirodnu hranu koja omogućava zdrav razvoj i rast vašeg djeteta. Stoga bi i bebina koža trebala biti u kontaktu s prirodom kako bi ostala zdrava.

Zato je Nivea Baby razvila 100 posto blage i nježne Pure&Natural vlažne maramice sa 0% parabena, alkohola i umjetnih boja.

U skladu s prirodom

Najvažnija stavka i pitanje u nastajanju Nivea Baby Pure&Natural vlažnih maramica, bila je – koji sastojci narušavaju stabilnost, kompatibilnost i djelotvornost nježne bebine kože?

Nivea Baby Pure&Natural vlažne maramice nastale su u uskoj suradnji s dermatolozima, pedijatrima i iskusnim mamama. A rezultat su maramice 100% bez:

n parabena

n alkohola

n umjetnih bojila

Ipak, nisu svi prirodni sastojci pogodni za bebinu kožu. Stoga je uslijedilo pitanje, koji su to prirodni sastojci koji su u harmoniji s bebinom osjetljivom i suhom kožom te koji joj pomažu da stvori prirodnu zaštitu?

Stručnjaci su zaključili sljedeće:

n organska kamilica

n organski shea butter (maslac)

n organske Omega 6 masne kiseline

Navedeni prirodni sastojci poznati su po svojim posebnim ljekovitim svojstvima, ublažavajućim djelovanjima te pozitivnim zdravstvenim efektima kada je u pitanju ljudska koža.

Pure&Natural efekt

Pedijatri i dermatolozi slažu se da je sustavna njega koža jedna od glavnih predispozicija za prevenciju kožnih iritacija, crvenila i suhoće. Izbor odgovarajućeg proizvoda za čišćenje jednako je važan kao i pronalazak odgovarajućeg proizvoda za njegu nježne bebine kože.

Što znači organski ili biocertifikat?

Poznato je da u mnogim dućanima kao i u onima zdrave hrane postoji mnogo “bio” ili “eko” etiketa. No tko zaista zna što se nalazi iza tog natpisa i kakvi su zaista standardi proizvodnje.

Organsko certificirani sastojci upotrebljeni u Nivea Baby Pure&Natural maramicama isključivo su prirodni te odgovaraju EU regulativama i u potpunosti zadovoljavaju ECOCERT standarde (standard koji regulira ekološke certifikate o prirodnim proizvodima u mnogim europskim zemljama).

Nove Nivea Baby Pure&natural vlažne maramice

s organski certificiranom kamilicom. Maramice su od 100 posto prirodnih vlakana, blage za okoliš i biorazgradive.

Pročitajte i:

Pospješite razvoj živčanog sustava kod bebe (bez da ga preopteretite)

Ako ste se pitali vidi li vas vaše novorođenče dobro i zašto je najmirnije kad…

Podarite sebi i bebi nešto posebno - naučite osnovne tehnike masaže bebe

Masaža bebe je drevna tradicija pružanja emocionalne i fizičke veze između roditelja i bebe. To…

Kažem vam, bebe imaju senzore!

Sjećam se kako mi je moja draga mentorica koja je rodila četvero djece pričala kako…

Stanja s novorođenčetom kod kojih je potrebno potražiti liječničku pomoć

Nakon otpusta iz rodilišta roditeljima u mnogočemu mogu pomoći patronažne sestre, no ovo su znakovi…