Čista pelena – sretna beba

Prematanje bebe rutinski je postupak svakog roditelja. Učinite ga ugodnim, zdravim i zabavnim uz Nivea vlažne maramice i Nivea Baby umirujuću kremu za guzu

Mijenjanje pelena vaπoj bebi ne bi trebalo predstavljati poseban problem. Posebice kada veÊ uete u dnevnu rutinu prematanja i presvlaËenja. No, nekoliko savjeta itekako Êe olakπati taj svakodnevni postupak.

Novoroenim bebama potrebno je ËeπÊe mijenjanje pelena nego starijoj djeci. A najjednostavniji naËin za ËiπÊenje bebine guze jesu Nivea Baby vlaæne maramice namijenje i najosjetljivijoj bebinoj koæi. Savjetuje se mijenjanje pelena nakon podoja ili hranjenja, otprilike 8 do 10 puta na dan. Za razliku od dana, noÊne pelene ne bi se trebale mijenjati ili bi se mijenjanje trebalo svesti na minimum.

NIVEA Baby UmirujuÊa krema za guzu s uljem pπeniËnih klica i cinkovim oksidom pruæa pouzdanu zaπtitu od pelenskog osipa te ublaæava osip i iritaciju. Ublaæava i umiruje crvenu i nadraæenu koæu.

  • Poseban vodootporan kompleks sa 20% cinkovog oksida stvara učinkovit zaštitini sloj kako bi koža prekrivena pelenom ostala suha i zaštićena od pelenskog osipa.
  • Formula s uljem pšeničnih klica i pantenolom jača zaštitnu funkciju kože i umiruje nadraženu kožu.
  • Posebno meka tekstura lako se razmazuje i ne iritira osjetljivu kožu.
  • Ne sadrži parabene, alkohol, ni bojila.


– NIVEA Baby Pure & Fresh vlaæne maramice namijenjene su normalnoj bebinoj koæi. Formula je na bazi Ëiste vode i njeæne aloe vere


– NIVEA Baby Soft & Cream vlaæne maramice idealne su za nadraæenu bebinu koæu. Natopljene su u blagu kremu s nevenovim uljem te trenutno umiruju i njeguju.


– NIVEA Baby Sensitive vlaæne maramice za osobito osjetljivu bebinu koæu sklonu alergijama. Natopljene u lagani losion s jojoba uljem koji ne sadræi parfeme.


Pročitajte i:

Pospješite razvoj živčanog sustava kod bebe (bez da ga preopteretite)

Ako ste se pitali vidi li vas vaše novorođenče dobro i zašto je najmirnije kad…

Podarite sebi i bebi nešto posebno - naučite osnovne tehnike masaže bebe

Masaža bebe je drevna tradicija pružanja emocionalne i fizičke veze između roditelja i bebe. To…

Kažem vam, bebe imaju senzore!

Sjećam se kako mi je moja draga mentorica koja je rodila četvero djece pričala kako…

Stanja s novorođenčetom kod kojih je potrebno potražiti liječničku pomoć

Nakon otpusta iz rodilišta roditeljima u mnogočemu mogu pomoći patronažne sestre, no ovo su znakovi…