Sastojci
- 120 g smeđe leće
- 1 lovorov list
- po ¼ crvene i žute paprike
- ½ stabljike celera
- sol, papar
- 1 žličica octa
- 1 kobasica
- svježe začinsko bilje
Priprema
- Leću preko noći ostavite da se namače u vodi. Ocijedite pa zavrijte s lovorovim listom u ½ litre vode. Kuhajte oko 30 minuta, poklopljeno, na laganoj vatri.
- Papriku narežite na kockice, a celer na kriške pa ih dodajte u lonac s lećom i kuhajte oko 30 minuta. Posolite i popaprite te umiješajte ocat.
- Skuhajte kobasice pa ih narezane na dodajte u varivo. Ukrasite svježim začinskim biljem.
Recept preuzet s: www.kuhaj.hr
Foto: Profimedia
3 provjerena načina za sprječavanje tantruma kod djece
7 načina kako bebi pomoći kod zatvora: Ako je stolica jako tvrda, u malim kuglicama, evo što trebate činiti
10 životnih lekcija koje možete dobiti od svoga dvogodišnjaka
Baby Lasagna objavio slikovnicu: Priča o predivnom prijateljstvu s jednookim ljubimcem
Tata ljubi petogodišnjeg sina u usta: Optužili ga da će mu prenijeti bakterije i karijes