Sastojci
- luk
- 2 režnja češnjaka
- 1 muškatna bundeva
- 1 mrkva
- 1 kocka za povrtnu juhu
- 1 cm svježeg đumbira
- sol, papar, muškatni oraščić
- sezamovo ulje
- 1 dl zobenog vrhnja
Priprema
- Očišćenu bundevu narežite na kockice. Oguljeni đumbir naribajte. Mrkvu narežite na ploškice, luk i češnjak nasjeckajte.
- Na woku zagrijte žlicu sezamovog ulja pa popržite najprije mrkvu i bundevu, a zatim đumbir, luk i češnjak pa pirjajte još 2-3 minute. Ulijte litru vode i umiješajte kocku za juhu. Kuhajte dok povrće ne omekša.
- Posolite, popaprite i začinite muškatnim oraščićem te svaku porciju ukrasite zobenim vrhnjem.
5 zabluda o odgoju: Treba li djetetu sve olakšati i ponašaju li se i dobra djeca 'zločesto'?
5 načina kako odgajati visoko osjetljivu djecu
Ista prabaka: Kako je princeza Charlotte izgledala kroz godine na portretima koje tradicionalno fotka Kate Middleton
6 fraza koje roditelji ne bi smjeli govoriti djeci
3 provjerena načina za sprječavanje tantruma kod djece