Sastojci:
- Argeta jetrena pašteta: 190 g
- papar
- sol
- lisnato tijesto: 500 g
- pileća jetra: 120 g
- slanina: 40 g
- nasjeckani luk: 50 g
- kruška: 1 kos
- mažuran
Priprema:
Na mesoreznici narežite krušku na tanke kriške, složite ih na papir za pečenje i stavite u pećnicu da se malo posuše. Odmrznite masleno tijesto. Slaninu narežite na sitne kockice i prepržite, dodajte narezani luk, pržite ga dok ne posmeđi te dodajte pileća jetra narezana na kockice. Pričekajte neka tekućina ispari, posolite i popaprite, umiješajte s paštetom te začinite mažuranom. Pospite brašno po dasci, razvaljajte tijesto i narežite ga na kvadrate te na njih stavite listić kruške (ako je prevelik, prepolovite ga). Na krušku stavite malu žličicu nadjeva. Presavijte dijagonalno i pritisnite vilicom. Pecite u zagrijanoj pećnici 30 minuta na 180
Dr. Rajović: Nove generacije sve su sebičnije i motorički slabije, a ovo bi stručnjak zabranio kod učenja
5 zabluda o odgoju: Treba li djetetu sve olakšati i ponašaju li se i dobra djeca 'zločesto'?
5 načina kako odgajati visoko osjetljivu djecu
Ista prabaka: Kako je princeza Charlotte izgledala kroz godine na portretima koje tradicionalno fotka Kate Middleton
6 fraza koje roditelji ne bi smjeli govoriti djeci