Sastojci:
- Argeta Junior Original: 285 g
- slatko vrhnje: 2,5 dl
- bijeli papar
- sol
- poriluk: 150 g
- listići želatine: 4 kom
- slani sir: 100 g
Priprema:
Poriluk očistite i prepolovite. Blanširajte ga u kipućoj vodi i ostavite neka se ohladi. Namočite listiće želatine. Istucite vrhnje. Porilukom obložite prikladan kalup. Rastopite želatinu. U vrhnje umiješajte paštetu, posolite i popaprite, ulijte želatinu i dobro promiješajte. U kalup ulijte pola smjese, pospite sirom narezanim na sitne kockice. Prelijte preostalom smjesom. Porilukom obložite gornji sloj i ostavite u hladnjaku četiri sata. Ohlađeni složenac narežite na kriške, složite ih na tanjur i ukrasite začinskim biljkama i prepečenim kruhom.
Kako kupiti cipelice za dijete bez isprobavanja: Mama pokazala super jednostavan trik
Zašto se braća i sestre stalno svađaju: Neočekivan razlog će vas raznježiti
10 grešaka koje roditelji rade u odgoju
Urnebesan video: Prepoznajte svoje dijete prema horoskopskom znaku!
Dijete ide rano ili kasno u krevet? Vrijeme spavanja govori koji ste tip roditelja