Sastojci:
- Argeta kokošja pašteta: 500 g
- slatko vrhnje: 60 g
- svježi peršin
- majoneza: 120 g
- polusuho bijelo vino: 0,5 dl
- listići želatine: 8 kom
- sol
- timijan
- papar
- kiselo vrhnje: 90 g
- ružmarin
- kalupi za paštete
- kist za mazanje
- ulje repice: 70 ml
Priprema:
Paštetu Argeta stavite u zdjelu i začinite je po želji, dodajte kiselo i slatko vrhnje te vino, a zatim dobro izmiješajte. Želatinu namočite u hladnoj vodi da jako nabubri, ocijedite je te otopite na pari i polako umiješajte u paštetu Argeta. Kalupe namažite uljem i napunite ih nadjevom od paštete. Stavite u hladnjak da se pašteta stvrdne. Preljev napravite od majoneze, kiselog vrhnja, bijelog vina, soli i papra. Paštetu Argeta izvadite iz kalupa, stavite na pladanj i po cijeloj površini prelijte majonezom (kako pašteta ne bi oksidirala).
Kako kupiti cipelice za dijete bez isprobavanja: Mama pokazala super jednostavan trik
Zašto se braća i sestre stalno svađaju: Neočekivan razlog će vas raznježiti
10 grešaka koje roditelji rade u odgoju
Urnebesan video: Prepoznajte svoje dijete prema horoskopskom znaku!
Dijete ide rano ili kasno u krevet? Vrijeme spavanja govori koji ste tip roditelja