Sastojci:
- 750 g špinata u listićima
- 20 g đumbira
- 50 g luka
- 2 žlice ulja
- 200 ml kokosovog mlijeka
- 1 l povrtne juhe
- 300 g lososa
- sol
- papar
- 2 žlice soka od limete
- malo korijandera
Priprema
1.Špinat očistite, operite i nasjeckajte na grubo. Đumbir očistite i narežite na kockice. Luk oljuštite i nasjeckajte.
2.Đumbir i luk pirjajte na vrućem ulju. Kratko dodajte špinat, a kad povene dodajte kokosovo mlijeko i povrtnu juhu. Kuhajte oko 5 minuta. Izvadite 1/3 listova špinata, a ostatak juhe izmiksajte štapnim mikserom.
3.Ribu operite, osušite i narežite na komadiće. Posolite i popaprite. Ribu dodajte u juhu pa je kuhajte 5 minuta. Ostatak listova špinata vratite u juhu. Začinite juhu sokom od limete, solju i paprom. Otrgajte listiće korijandera i pospite ih.
Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia
Ista prabaka: Kako je princeza Charlotte izgledala kroz godine na portretima koje tradicionalno fotka Kate Middleton
6 fraza koje roditelji ne bi smjeli govoriti djeci
3 provjerena načina za sprječavanje tantruma kod djece
7 načina kako bebi pomoći kod zatvora: Ako je stolica jako tvrda, u malim kuglicama, evo što trebate činiti
10 životnih lekcija koje možete dobiti od svoga dvogodišnjaka