U veljači, točnije 10. veljače 2024. počinje godina Zmaja koja je prema kineskoj astrologiji najpovoljnija i najmoćnija godina u lunarnom kalendaru. Zmaj je jedan od najmoćnijih i najkarizmatičnijih znakova i simbolizira moć, uspjeh, sreću i inteligenciju. Vjeruje se da će djeca rođena tijekom godine Zmaja naslijediti te zmajske kvalitete.

Oni rođeni u znaku Zmaja su ambiciozni i talentirani ljudi. No, kako ne bi izgubili svoj potencijal moraju naučiti kombinirati ambiciju sa sposobnošću slušanja drugih. Zadatak roditelja je usaditi svojoj djeci ovu vještinu. Roditelji trebaju uzeti u obzir činjenicu da na putu ostvarenja svog cilja djeca u znaku Zmaja mogu biti hirovita, nemirna i slobodoljubiva.Teško podnose neuspjehe.

Djevojčice rođene u godini Zmaja uvijek će privlačiti pažnju drugih. One su umjetničke, kreativne osobe s dobrim ukusom. Zahtjevne su prema drugima, ali u isto vrijeme velikodušne i osjetljive.

Dječaci rođeni 2024. bit će karizmatični i samouvjereni. Lako postižu uspjeh zahvaljujući svojim prirodnim liderskim kvalitetama. Takva djeca često postanu centar zabave, ali neuspjesi ih mogu uznemiriti. Unatoč temperamentu, nesebični su i vole pomagati drugima.

shutterstock_2395766037.jpg
Shutterstock 2024. je godina Zmaja, prema kineskoj astrologiji najpovoljnija i najmoćnija godina u lunarnom kalendaru