Za večeru od pet slijedova pobrinuo se head chef hotela Kempinski, Mirko Pistorello. Svaki slijed pratila je i odgovarajuća čaša vina za koju se pobrinuo Badel 1862 s izborom vrhunskih sorti među kojima su se posebno isticali netom rebrendirana, međunarodno nagrađivana daruvarska vina Vezak. Ponudu su upotpunila Decanterom nagrađivana vina Korlat.
Prekrasan pogled s terase i uživanje u ovoj večeri neizostavno je bilo bez vode pa je tako službena voda večeri bila Romerquelle sa svojim gaziranim i negaziranim vodama kao i nježnim mjehurićastim vodama s okusima.
Druženje je potrajalo do dugo u noć jer je atmosfera ove večere bila uistinu čarobna. A divnu večer i glazbeno je laganim jazzom pratio Adam Klemm trio. Galeriju možete pogledati ovdje.
Tekst i foto: Story.hr
10 grešaka koje roditelji rade u odgoju
Urnebesan video: Prepoznajte svoje dijete prema horoskopskom znaku!
Dijete ide rano ili kasno u krevet? Vrijeme spavanja govori koji ste tip roditelja
Baby Lasagna i mačak Stipe: Stigla je trenutno najtraženija slikovnica
Kako pravilno narezati jagode za bebu: Spriječite opasnost od gušenja hranom, ali kada trebaju vježbati motoriku?