Najljepše je doba u godini. Doba koje posvećujemo druženju s dragim ljudima i darivanju njih, ali i sebe samih.

FOOLING AROUND: Sparkling Edition posebno je mjesto za druženja tijekom ovog adventa jer radost uz najfinija jela s potpisom 'velike sedmorke', šest najpoznatijih domaćih Chefova i jedne Chefice, donose i brojni darovi partnera festivala.

Ovih blagdana darovi koje ste namijenili najdražima mogu biti zamotani s potpisom čiji je vizualni identitet osmislio poznati dizajner Saša Šekoranja u suradnji s OTP bankom. Darove će zamatati stručan tim 20., 21. i 22. prosinca od 16.00 do 20.00 sati, a tu su i termini za 'lastminutaše', 23. i 24.12. od 11.00 do 17.00 sati.

IMG_7313 (1).jpg
Sandro Sklepić 

Najoriginalnije fotke ovog adventa nastaju na postavljenom photo booth uređaju u zoni Hrvatskog Telekoma na terasi Oleander hotela Esplanade. Uhvaćenu romantičnu ili otkačenu fotku potrebno je postaviti na Instagram story uz obilježja @hrvatski.telekom, #HT, #samsung. Još su dva kruga natjecanja pred svima koji se žele uključiti pa je sudjelujući od 18. do 24.12 ili od 25. do 31.12. moguće osvojiti još šest vrijednih nagrada jer nagrađuju se po tri najkreativnije fotografije u svakom krugu.

DSC05850.jpg
Sandro Sklepić 

Samsung u svojoj izložbenoj zoni predstavlja Zigman box. Posebna je to blagdanska promocija za buduće korisnike Galaxy Z Flip5 preklopnog telefona. Ova suradnja spaja kreativnost atraktivnih modnih kreacija poznatog domaćeg dizajnera i tehnologiju koja inovativnim dizajnom i futurističkim pristupom pomiče granice. U Zigman boxu nalazi se nekoliko dodataka sa Zigmanovim modnim potpisom; zimska kapa, majica, torba, Galaxy Z Flip5 prozirna maska s dva dodatna umetka sa Zigman dizajnom.

DSC05964.jpg
Sandro Sklepić 

Freixenet sve poziva da nazdrave kraju ove i dolasku još bolje – nove godine tijekom bruncha svake subote od 12.00 do 15.00 sati, sve do kraja godine. Dignite čašu visoko, zaslužili ste nazdraviti svemu iza vas, a potom zamislite želje za sebe i drage osobe te nazdravite i njima posebnom ponudom pjenušaca. Za one koji će deseti u nizu naručiti Freixenet pjenušac, deset je sretan broj jer će svoju bocu dobiti na dar.

DSC00191.jpg
Sandro Sklepić