Osim toga veličina nije garancija upečatljivosti, dapače, manjim efektno kreiranim buketom, možete savršeno zaokružiti dojam.
Vjenčani buket najvažniji je cvjetni ukras vašeg posebnog dana, ali i ostali cvjetni aramžmani ili instalacije mogu na najljepši način ukrasiti priču vašeg vjenčanja.

Trendovi u svijetu koje buduće mladenke brzo upiju pa se s upitima obraćaju našim cvjećarima koji će izlagati i na predstojećem Festivalu vjenčanja „Reci DA“, ukazuju da će se u 2024. godini tražiti:

1. Cvijeće u jarkim bojama iz kojeg pršti energija životne radosti

U tu se viziju savršeno uklapa „divlje“ i sušeno cvijeće, idealno za slaganje aranžmana koji će trajati dugo, a možete ih i pokloniti uzvanicima na odlasku sa svadbene svečanosti.

vjencani buket jesen
Shutterstock 

Vjenčani buket Viva Magenta
Shutterstock 
Vjenčani buket Pollak Flowers
Pollak Flowers Luma Art Weddings za Pollak Flowers

2. Miješanje različitih vrsta cvijeća

Tu se očekivano događa asimetričnost i razigranost kojoj sve više teže mnogi mladi parovi jer održava njihov opušteni stil života.

2TEAM WEDDINGS.jpg
2TEAM WEDDINGS 2TEAM WEDDINGS
veliki vjencani buket
Shutterstock 

M2 FLORAL DESIGN.jpg
M2 FLORAL DESIGN M2 FLORAL DESIGN

3. Izrada cvjetne skulpture (WOW moment)

Uz jednostavnost i opuštenost koja se komunicira malim vjenčanim buketom i razigranim bojama, sve je veći interes za izradom barem jednog „dramatičnog cvjetnog momenta“ koji bi dominirao dvoranom (bilo da visi sa stropa ili je postavljen na zidu), u kojoj se održava vjenčana svečanost te može imati 2u1 ulogu. Izazvati WOW moment i biti idealna pozadina za fotografiranje.

Vaza i Cvijet.jpeg
Vaza i Cvijet Vaza i Cvijet

4. Sezonsko i lokalno

Sve je veći broj mladih parova koji održivost nastoje stvarno živjeti te taj svoj stil života žele komunicirati i na dan vjenčanja. Izbor sezonskog i lokalnog cvijeća za njih je jedini logičan izbor.

Miss Guidashian - Flowers & Events.jpg
Miss Guidashian - Flowers & Events Miss Guidashian - Flowers & Events

BUKETA FLOWERS AND EVENTS.jpeg
BUKETA FLOWERS AND EVENTS BUKETA FLOWERS AND EVENTS

5. Think pink

Barbie manija ostavila je svoj trag i u svijetu vjenčanja. U vjenčanoj modi su prisutnije nježnije, roze nijanse, ali cvjetni trenodvi ukazuju na dominaciju jarkih pink i ružičasih tonova.

vjencani buket hortenzije
Shutterstock 
boho vjencani buket
Shutterstock 

vjencani buket bozuri
Shutterstock 

No koju god nijansu odabrali, pogriješiti nećete. Ključno je da ste vi sretni sa svojim odabirom.

Dođite na Festival vjenčanja „Reci DA“ u Family Mall, inspirirajte se za vaš dan iz snova i uživajte s nama u kreiranju vlastite vjenčane priče.

Radno vrijeme Festivala vjenčanja “Reci DA”:
SUBOTA 7. listopada 2023. od 10 do 20 sati
NEDJELJA 8. listopada 2023. od 10 do 19 sati
Ulaz je SLOBODAN.