Magazin Story i u ovom broju poklanja čitateljima – modne bestselere iz dizajnerskog mjeseca, narukvicu Borboleta ili knjigu V.B.Z.! Odaberite između chic modnih komada – torbice Zigman, sunčanih naočala LeiLou Aleksandra Dojčinović, marame i gumice za kosu Alduk, narukvice Borboleta ili majice LeiLou Aleksandra Dojčinović. A za sve knjigoljupce Story donosi i ljetno štivo na dar – izbor između hit naslova je na vama!

Story_31_pokloni_članak.jpg
Story 

Majica/topić s potpisom LEILOU ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ! Ovaj ultimativni ljetni komad odjeće može se kombinirati za šetnju gradom i za trendi izgled na plaži, a dolazi u tri boje – bijeloj, crvenoj i tamno plavoj! Za koji god se odlučili, nećete pogriješiti!

Dojcinovic_4_majica.png
Story 

Torbica ZIGMAN! Originalno osmišljena za nošenje tableta, mobitela i ostalih sitnica, ova je torbica idealne veličine da u nju stane ama baš sve potrebno za odlazak na kavu na plaži ili na špicu u gradu! Unisex model s prepoznatljivim dizajnom možete nositi kao neseser ili torbu za izlaske.

Valentina-Walme_RG-(29)-retus.png
Robert Gašpert 

Marama i gumica za kosu ALDUK! Praktičan model 2u1 – marama i gumica dat će dašak romantike i slatkoće, pravi dolce vita vašem outfitu! Osim što će ova satenska gumica nježno čuvati vašu kosu, marama, osim detalja za nju, može postati i lijepa dekorativna maramica u sakou vašeg partnera ili ljetne torbe! Artikli dolaze u 4 različite boje koje se međusobno mogu kombinirati i nositi.

Valentina-Walme_RG-(6).png
Robert Gašpert 

Sunčane naočale LEILOU ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ! Trendovske sunčane naočale pravi su odabir za svaku damu koja drži do sebe, i koja će ih s guštom kombinirati sa svojim ljetnim kreacijama. Odaberite između nekoliko modela – crne ili u boji pudera za klasičarke, naočale sa seksi ‘mačkastim’ okvirima ili okrugle za sve one koje se vole poigravati modnim kombinacijama!

Dojcinovic_1_naocale.jpg
Story 

Narukvica BORBOLETA! Jedinstvena narukvica Story x Borboleta dolazi u nekoliko boja – koraljnoj i plavoj za ljetne kombinacije ili u ‘klasičnijim’ nijansama crne i crvene. S privjeskom od srebra ili srebra s pozlatom i u prepoznatljivom obliku leptira na svilenom koncu, ova je narukvica ultimativni modni dodatak.

60-61_Borboleta_20_2-3.png
Story 

A i ljubitelji dobrog štiva doći će na svoje jer Story donosi i knjigu V.B.Z. na dar! Pravila ljubavi; Pizzeria Europa; Michelle Obama – biografija; Jedi, moli, voli u Rimu; Izgubljene djevojke Pariza – samo su neki od hit naslova za idealno opuštanje uz knjigu ovog ljeta.

Više fotografija poklona pogledajte u galeriji:

Story Story dizajnerski mjesec

STORY + DIZAJNERSKI ARTIKL ILI KNJIGA NA DAR potražite na kioscima od srijede, 9. kolovoza!

Story_31-23_1080x608_PR.png
Story 

#story #storyhr