U buci svakodnevnih obaveza i brojnih odgovornosti najvažnije je odvojiti vrijeme za sebe, a retreat ili povlačenje podrazumijeva kratko ili dulje napuštanje svakodnevice i – ponovni pronalazak sebe. Svaki Sensa Yoga Retreat, uz podržavajuću energiju učiteljice joge Senke Ljubić polaznicima donosi energiju rasta, a ovoga puta fokus je bio na 'čistoj, svježoj, novoj energiji' koju s proljećem svi želimo uvesti u svoje misli, tijelo i život.

Iva Lulić Sensa Yoga Retreat

Sensa Pure Energy Yoga Retreat Senka Ljubić otvorila je satom opuštajuće Yoga nidre u vrtu hotela Manora, koja oslobađa mentalnih i emotivnih napetosti, te osnažuje iscjeljujuće potencijale našeg tijela. Vježbanje na plaži uz more, na svježem zraku poseban je doživljaj, stoga su polaznici posebno uživali u jutarnjem satu Hatha yoge koje je u njima probudilo vitalnu energiju. 

Učiteljica joge Senka Ljubić.jpg
Iva Lulić Učiteljica joge Senka Ljubić

Na programu je bio i Slow chakra flow - pročišćavajući niz asana. Nakon ukusne veganske i vegetarijanske večere u hotelu Manora, u vrtu je održan sat zabavne joge za lice te meditacija za dobar san.

Iva Lulić Sensa Yoga Retreat u hotelu Manora

Nedjeljno jutro polaznici su dočekali na plaži uz Heart opening hatha, sat posvećen energiji srca, a prije povratka u svakodnevicu, osnažili su se još jednim satom meditacije u vrtu hotela kako bi sa sobom ponijeli snažnu i čistu energiju svog bića - zahvalni na ponovnom povezivanju s prirodom i svojom nutrinom.

949A2633.jpg
Iva Lulić