Više o našoj stručnjakinji logopedu.

Nataša Šunić je rođena 1977.godine u Zagrebu. Završila je IV. gimnaziju u Zagrebu te po završetku upisala Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, gdje je u prosincu 2002.godine i magistrirala. Još kao studentica, 1996. godine, primila je Dekanovu nagradu za rad "Citogeničke i fenotipske značajke Downovog sindroma u sklopu procjene rizika,zdrastvenog stanja i multidisciplinskog praćenja oboljelih."

U rujnu 2000.godine otvara privatnu logopedsku ordinaciju "Logoped" za terapiju glasa i govora u kojoj je i danas zaposlena. Radila je u Centru za rehabilitaciju Zagreb (jedinica Paunovac), Klinici za dječje bolesti Zagreb (klinika za pedijatriju - Posttrauma centar) i Savjetovalištu Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta pod mentorstvom prof.dr.sc.Mladena Heđevera.

Aktivno sudjeluje u mnogim stručnim i znanstvenim skupovima:

1999.godine u Dubrovniku-simpozij "Early Communication and Language Development"

2001.godine u Opatiji-znanstveni skup "Glas/Voice"

2002.godine u Zagrebu na 6.znanstvenom skupu "Istraživanja u edukacijsko-rehabilitacijskim znanostima".

-stručni je suradnik u mnogim vrtićima i školama na području Zagreba i ujedno surađuje sa mnogim liječnicima (pedijatrima, otorinolaringolozima, neurolozima, psihijatrima) i psiholozima. Obavlja psihoterapijski rad s djecom i odraslima pod supervizijom. Jedan je od osnivača udruge "Adduco"(studeni 2006.godina), uz kolegice Renatu Kožul, prof.logoped,Ana-Mariju Tomeščak-Krilić, prof.logoped i dr.sc.Martinu Šunić-Omejc, dr.med.

Nataša Šunić također je jedan od autora vježbenice "Kad slova ne slušaju" za djecu s disleksičnim poteškoćama, u nakladi Školske knjige.

www.logoped.hr