Ultimativni trik jedne majke kako djecu lakše spremiti u krevet! Podijeljen 132 000 puta!

Već ste zaključili da nema tog trika koji će natjerati klince uvečer na spavanje. Ova majka je svoj podijelila na Facebooku i otada se njezina ideja širi internetom brzinom svjetlosti.

Odrasli čeznu za krevetom i bar sedam poštenih sati sna dok djeca najradije ne bi uopće spavala. Svi roditelji to znaju i pitaju se otkuda im energije da tik pred odlazak u krevet krenu u najveću jurnjavu i skakanje po kući, a čovjek bi očekivao da će na kraju dana pokleknuti od umora i zaspati. Ali ne. Osnovna higijena, pranje zubića i odijevanje pidžame samo pogoršavaju već započeli kaos. Kad bi bar postojalo neko rješenje!

Jessica D'Entremont ga je otkrila. Majka dvije djevojčice na svom je Facebooku podijelila svoj ultimativni trik za mirniji odlazak djece u krevet. Njezin post je podijeljen 132 000 puta što upućuje na to da ideju vrijedi proučiti.

Pod fotografiju je napisala:"Kupite im pidžame koje svijetle u mraku. Recite im da moraju jako mirno ležati pod svijetlom kako bi se pidžame napunile." Trik Jessice zaista funkcionira jer djevojčice leže bez micanja, doduše ne u svom krevetu i vjerojatno s malom vjerojatnošću da će pod jakim svijetlom zaspati, ali one, prema riječima majke, ne mogu dočekati da se svijetlo ugasi i da pidžame počnu svijetliti.

Jessicino dodatno osiguranje

Majkama uvečer treba odmora pa je tako Jessica osigurala trik od zloporabe prepredenim dodatkom. Njihove pidžame posprema ujutro u ladicu jer tako izblijede i ne svijetle sljedeću večer u mraku. Tako djevojčice moraju svaku večer mirno ležati i puniti ‘baterije’. Na sve je mislila, moramo priznati!

Tekst: I. Š.
Foto: Facebook Screenshot

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Beyonce

'Pobačaji su me naučili da moram postati majka samoj sebi, prije nego li postanem nekome drugome.'

Nakon što je 2012. rodila svoju prvu kći Blue Ivy, svjetski popularna pjevačica Beyonce, javnosti…

Bruno Šimleša u ulozi tate: 'Neodgojena djeca vode nesretne živote, uvijek traže nešto na krivim mjestima i na krivi način'

Ne postoji “odgojno nasilje”. Ako ne znaš drugačije odgajati, pa nauči. To je tvoja odgovornost.…

Luka modrić sa sinom Ivanom

Luka Modrić: 'Trenutak kada sam prvi put vidio sina i uzeo ga u naručje, jedan je od najsretnijih u životu.'

Donosimo ekskluzivni izvadak iz autobiografije ‘Moja igra’ našeg slavnog nogometaša Luke Modrića u kojem opisuje…

Dobar poklon za dijete - što kupiti, koliko komada, didaktičke namjene, praktičan ili zabavan?

Dobar poklon može nekoga iznenaditi i usrećiti i uvijek uspije kada razmislimo o tome što…