Novo! Suradnja Bambija i Shirty Baga!

Bambi' je odlučio u ovom recesijskom razdoblju ne spavati na lovorikama, već u skladu sa svjetskim trendovima otići jedan korak dalje. U suradnji s domaćim modnim brendom Shirty Bag nastala je nova odjevna linija za djecu koja se već može nabaviti u trgovinama Bambija.

Inspirirani spajanjem na prvi pogled nespojivih dizajnerskih imena sa svjetskim brendovima kao što su ‘H&M’ ili ‘Gap’, i ‘Bambi’ je odlučio ponuditi sličnu suradnju iako mladom, ali sa već povećim brojem vjernih fanova prepoznatljivom dizajnu, a iza kojeg stoje iskusni modni fotograf Belizar Valić i stilistica i dizajnerica torbi Iva Tuđa.
Iako najpoznatiji po kvalitetnim i anatomski oblikovanim dječjim cipelicama, ‘Bambi’ u zadnje vrijeme uvodi i sve veći broj raznih odjevnih artikala za djecu u svoje trgovine te se time želi prezentirati i kao dizajnerski dječji brend.

Mini kolekcija ‘Shirty Bag-a’ za ‘Bambi’ namijenjena je djevojčicama raznih uzrasta od 6 do 14 godina i bazira se na majicama dugih rukava
u trendovskim bojama. Krojevi se kreću od tunika s puf rukavima prema jednostavnim majicama, ali sve s prepoznatljivim ‘Shirty Bag’ detaljima kao što su atraktivni gumbi, satenske montirane mašne i romantična čipka.
Printovi koje je ‘Shirty Bag’ dizajnirao za ‘Bambi’, stilski su kombinacija tema koje su prožimale njihovu ljetnu i aktualnu zimsku kolekciju, a radi se o stripovskom prikazu životinjskih motiva kao i o bajkovitim portretima dječjih likova. Kao nezaobilazni motiv nametnuo se i par srebrnih ‘Bambi’ cipelica.

Sve majice izrađene su od izuzetno kvalitetnog pamuka u kombinaciji s elastinom, kako bi djeci bile što ugodnije za nošenje, a da njihov kvalitetan print podnosi mnoga pranja. Važno je za naglasiti kako se ovdje radi o pravom proizvodu ‘made in Croatia’ .

Kolekciju prati i atraktivna image kampanja sa dječjim top modelom Larom Mihaljević iz agencije ‘Fashion Team’ kao zaštitnim licem.

Kolekciju za sada možete možete pronaći u Bambi prodavaonicama u Zagrebu u West Gate-u, Varaždinu, Splitu, Šibeniku, Dubrovniku, Vinkovcima ili naručiti preko Facebook-a.

Pročitajte i:

tvrdoglavo dijete

5 dječjih mana koje bismo trebali poticati

Neka ponašanja kod djece dovode vas do ruba? No, baš neka od tih bolje je…

Toaletni trening djece na bihevioristički način

Toaletni trening je razvojni zadatak (tzv. miljokaz; eng milestone) koji većina zdrave djece uspije savladati…

punomasno mlijeko u prehrani djeteta

Deblja li punomasno ili obrano mlijeko?

U mnogim obiteljima ujutro za doručak djeca sa žitaricama dobivaju manje masno mlijeko, a zatim…

poticanje inteligentnog djeteta

Probudite potencijal pametnog djeteta i učinite ga genijalcem

Inteligenciju djeci poklanjamo putem gena. Prema stavu znanstvenika taj dio pameti gotovo je nemoguće 'povisiti'…