Novo! Suradnja Bambija i Shirty Baga!

Bambi' je odlučio u ovom recesijskom razdoblju ne spavati na lovorikama, već u skladu sa svjetskim trendovima otići jedan korak dalje. U suradnji s domaćim modnim brendom Shirty Bag nastala je nova odjevna linija za djecu koja se već može nabaviti u trgovinama Bambija.

Inspirirani spajanjem na prvi pogled nespojivih dizajnerskih imena sa svjetskim brendovima kao što su ‘H&M’ ili ‘Gap’, i ‘Bambi’ je odlučio ponuditi sličnu suradnju iako mladom, ali sa već povećim brojem vjernih fanova prepoznatljivom dizajnu, a iza kojeg stoje iskusni modni fotograf Belizar Valić i stilistica i dizajnerica torbi Iva Tuđa.
Iako najpoznatiji po kvalitetnim i anatomski oblikovanim dječjim cipelicama, ‘Bambi’ u zadnje vrijeme uvodi i sve veći broj raznih odjevnih artikala za djecu u svoje trgovine te se time želi prezentirati i kao dizajnerski dječji brend.

Mini kolekcija ‘Shirty Bag-a’ za ‘Bambi’ namijenjena je djevojčicama raznih uzrasta od 6 do 14 godina i bazira se na majicama dugih rukava
u trendovskim bojama. Krojevi se kreću od tunika s puf rukavima prema jednostavnim majicama, ali sve s prepoznatljivim ‘Shirty Bag’ detaljima kao što su atraktivni gumbi, satenske montirane mašne i romantična čipka.
Printovi koje je ‘Shirty Bag’ dizajnirao za ‘Bambi’, stilski su kombinacija tema koje su prožimale njihovu ljetnu i aktualnu zimsku kolekciju, a radi se o stripovskom prikazu životinjskih motiva kao i o bajkovitim portretima dječjih likova. Kao nezaobilazni motiv nametnuo se i par srebrnih ‘Bambi’ cipelica.

Sve majice izrađene su od izuzetno kvalitetnog pamuka u kombinaciji s elastinom, kako bi djeci bile što ugodnije za nošenje, a da njihov kvalitetan print podnosi mnoga pranja. Važno je za naglasiti kako se ovdje radi o pravom proizvodu ‘made in Croatia’ .

Kolekciju prati i atraktivna image kampanja sa dječjim top modelom Larom Mihaljević iz agencije ‘Fashion Team’ kao zaštitnim licem.

Kolekciju za sada možete možete pronaći u Bambi prodavaonicama u Zagrebu u West Gate-u, Varaždinu, Splitu, Šibeniku, Dubrovniku, Vinkovcima ili naručiti preko Facebook-a.

Preporučujemo

Pročitajte i:

sto napraviti kad se dijete izgubi

Izgubili ste dijete iz vida? Ovako se trebate vi i dijete ponašati!

Često je dovoljno samo okrenuti pogled u drugu stranu i vaše dijete je nestalo u…

maleno dijete

Je li moje dijete premaleno? Saznajte činjenice o rastu djece koje vrijedi znati!

Provjerite prati li vaše dijete svoju krivulju rasta ili koliko njegov rast odstupa od očekivanoga.…

Što ako je dijete ipak vidjelo horor scenu i uplašeno je?

U kinima se upravo prikazuje nasilan film "Joker" o kojem je naša suradnica Iva Brčić…

djeca i mobiteli

Psiholog upozorava: mnogi roditelji propuste naučiti djecu ovu važnu vještinu

Naš moderni svijet prepun je odvraćanja pozornosti. Na svakom koraku vreba mobitel, tablet ili televizor…