Na tematskoj zvučnoj meditaciji, koja će se održati u petak 3. lipnja s početkom u 19 sati u ulici Ljudevita Jonkea 6, II. kat, Zagreb, sve će biti raspjevano i razigrano.

Djeca će se moći igrati vibracijama gongova, šamanskih bubnjeva, indijanskih flauta, tibetanskih zdjela i mnogih drugih instrumenata, upoznati se s raznim kulturama i tradicijama.

Gong ima snagu jednaku onoj koju stvara 108 instrumenata simfonijskog orkestra, a zvuk koji se oslobađa sličan je onom što ga čuje dijete kad se nalazi u majčinoj utrobi, a kako ovaj instrument opušta uz njegovu snagu i moć zvuka, djeca izuzetno dobro reagiraju na njegove vibracije.

On usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Zbog tako učinkovite terapije, planetarni gongovi se koriste i u radu s djecom s posebnim potrebama, autistima i osobama s Downovim sindromom, a gongov zvuk liječi i osjećaje ljutnje, depresije i straha.

Svakako ponesite za djete flomastere ili drvene bojice, prostirku za ležanje (ili vreću za spavanje), te bocu vode ili čaja... i naravno, otvoreno srce.

Dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje.

Zbog ograničenosti prostora prijave na mail ili putem sms-a su obavezne., u prijavi treba navesti dob djeteta koje dovodite.

E-mail adresa: kreativni.centar.luna@gmail.com ili telefonom:

Zoran Malin 095 6392 035..

Kako se radi o promotivnom dođađaju, isti se participira preporučenom donacijom od 50 kn za jedno dijete i njegovog pratioca.

Izvođači: Karmen i Zoran Malin i Wilfredo Villca

Tekst: Kreativni centar Luna

Foto: Profimedia