Krv, znoj, suze…Možda zvuči pretjerano, ali snimanje modnih editorijala nije nimalo lak zadatak. A kako bi nimalo lak zadatak učinili još težim, Elleov tim suradnika ovoga kolovoza otišao je korak dalje i u nevjerojatnim uvjetima snimio briljantan editorijal.

znate-li-kako-zapravo-nastaje-modni-editorijal

Fotograf Filip Koludrović, model Ana Buljević, stilistica Ana Nikačević, frizer Ante Pažanin iz Salona Glamour te vizažistica Joyce Clerks uz svesrdnu pomoć slikara Vicka Buktenice iskoristili su sve prirodne ljepote i aktraktivan sadržaj otoka Šolte te proizveli fotografije koje krase čak 12 stranica rujanskog izdanja magazina Elle.

znate-li-kako-zapravo-nastaje-modni-editorijal

Kratko snimanje na otvorenom moru tražilo je i svoju žrtvu. Naime, mali brodić koji se na fotografijama iza scena vidi bio je potopljen, a kao rezultat editorijal je dobio i svoje podvodno poglavlje. U nastavku priče, tim se vozio i po unutrašnjosti otoka te su posjetili pčelarsku radnju, družili se s lokalnim glazbenicima te upoznali jednog slatkog magarca.

Kakav je kraj dobila ova zabavna priča, otkrijte u rujanskom izdanju magazina Elle. Potražite Elle na svim kioscima od 20. kolovoza.

znate-li-kako-zapravo-nastaje-modni-editorijal

Tekst i foto: promo