Zimski program Udruge Praktikum osmišljen je u svrhu istraživanja i upoznavanja Zagreba iz dječje perspektive. Djeca će kroz pet dana, u tjednu od 8. siječnja do 12. 1. 2018., posjećivati izložbe u muzejima, provoditi likovne radionice na temu velikih umjetnika, upoznavati Zagreb kroz zanimljive priče, učiti kroz zabavu i gledati kultne dječje filmove.

zimski-program-za-skolarce-zagreb-tak-imam-te-rad

Zimski program je za djecu osnovnoškolce koja će imati priliku upoznati Zagreb iz dječje perspektive, družiti se s ekipom i svaki dan raditi nešto zanimljivo i edukativno. Posjetit će više zagrebačkih muzeja, uživati u slobodnoj igri u prirodi, upregnuti moždane vijuge uz didaktičke igre, a uz stručno vodstvo na kreativan i zabavan način upoznat će se s različitim tehnikama učenja – planiranje vremena, izrada mentalnih mapa, metodama učenja i tehnikama pamćenja. Na likovnim radionicama u muzejima djeca će svoju kreativnost izražavati inspirirani umjetničkim djelima.

zimski-program-za-skolarce-zagreb-tak-imam-te-rad

Predviđeno je vrijeme i za opuštanje – ručak, gledanje kultnih dječjih filmova, a potom slijedi promišljanje i rasprava o porukama filma. Program uključuje zabavu, grupne edukativne i kreativne igre. Moguće je sudjelovati cijeli tjedan ili određene dane po odabiru. Prijave na info@udruga-praktikum.hr

Tekst i foto: press