Originalna ideja je zaintrigirala Zagrepčane ali i potakla da, neovisno kojim proizvodom štitimo svojeg kućnog ljubimca saznamo više o buhama i krpeljima, jer njihova sezona je počela. Dio je to Frontline promotivne kampanje, jer zelene nindže oslobađaju snagu potpune zaštite.

Invazija krpelja počela je, a ove je godine situacija dramatičnija nego prije. Veterinari diljem grada u zadnjih desetak dana liječe veliki broj pasa od bolesti koje prenose krpelji. Još uvijek nema podataka o tome da su ugrizli ljude, no sezona je tek počela. Opasnost vreba svugdje - već godinama jasno je kako krpelji više ne vrebaju samo na Sljemenu ili Savskom nasipu - može ih se “pokupiti” dok bezbrižno šećete s djecomZrinjevcom, pustite psa da se istrči na Ribnjaku ili s obitelji odete na izlet na Bundek.

Istovremeno, s toplijim danima, buhe počinju zadavati probleme kućnim ljubimcima. Zbog što lakšeg suživota s psima i mačkama važno je da ih se oslobodi buha. Najsigurnija opcija je cijele godine provoditi zaštitu ljubimca, uključujući i zimske mjesece.

Zelene nindže u akciji možete pogledati ovdje:

https://youtu.be/tK8VrlqR9po

Ovoga vikenda, 9. i 10. svibnja nindže će pokazivati svoje sposobnosti. U subotu ujutro će biti na Cvjetnom trgu, te će se uputiti u Travno gdje je popularan parkić za pse, a u nedjelju će prošetati Maksimirom u jutarnjim satima.

Tekst i foto: promo

Video: youtube.com