Svibanjski eko broj Ellea od danas je na svim kioscima, a u njemu vam otkrivamo sve što vas je ikada zanimalo o ekologiji i njezinom odnosu s aktualnim stanjem modne industrije.

U novom broju saznajte sve o eko-zvijezdama i otkrijte kako supermodeli Tatjana Patitz, Barbara Palvin i Gisele Bündchen doprinose borbi za naš planet.

Riješite filmski eko test, otkrijte najzelenije mobilne aplikacije, odlučite se jeste li za ili protiv korištenja pravog krzna te upoznajte domaće kreativce koji uspješno spajaju modu i održivo, eco-friendly poslovanje. Uz brojne zelene teme, za svibanjsko izdanje Ellea ekipa naših londonskih suradnika snimila je ekskluzivnu modnu priču koja najbolje dokazuje da je eko-moda sve samo ne dosadna.

Naša beauty urednica Mihaela Batinić otkriva vam kako prepoznati vegansku kozmetiku i sve što vas je ikada zanimalo o popunjavanju usana hijaluronskim filterima, a fotograf Aleksandar Selak i vizažistica Nina Pejnović za Elle su osmislili beauty priču koja u prvi plan stavlja prirodnu ljepotu.

Otkrivamo vam i najluksuznije svjetske vege-hotele, a donosimo vam i zdrave, za pripremu jednostavne veganske recepte kojima nećete moći odoljeti.

Uz sve to, u ekskluzivnom intervjuu za Elle multitalentirana i strastvena glumica Hrvojka Begović razgovarala je s našom Anom Fazekaš o slobodi, umjetnosti, ljubavi prema poslu i samokritici.

I kao šećer na kraju, novi Elle daruje svim čitateljicama beauty proizvode Catrice kozmetike. Odaberite svog make up favorita!

Inovativni, visokokvalitetni Catrice proizvodi predstavljaju kombinaciju ljepote i mode. Inspiriran kolekcijama sa svjetskih modnih pista za proljeće / ljeto, brend Catrice predstavlja nove must have proizvode. Trend Dewy odnosi se na holo, prizmatičan, mokar, osunčani izgled prirodnog sjaja koji osigurava višestruke efekte. Proizvode za brze i besprijekorne make up stilove nudi #InstaEFFECTs trend, dok pojam Athleisure opisuje proizvode visoke performanse koji mogu izdržati i najteže vježbe i napore. Velike palete su trend za nadolazeću godinu, a ponudit će izbor različitih make up proizvoda u samo jednoj paleti.

Novi Elle potražite na svim kioscima od danas, 20. travnja.

ELLE. Ljepota je unutra.

zavirite-u-zeleni-svijet-mode-uz-novi-elle

Tekst i foto: promo