Zagrebački anđeli svojim nastupom 26. studenoga otvaraju program Shopping Daya u Arena Centu

Ne propustite posjetiti Arena Centar 26. studenoga jer vas od 10 do 11 sati očekuje koncertni nastup dječjeg zbora Zagrebački Anđeli pod umjetničkim ravnanjem voditelja zbora Vitomira Ivanjeka

Od rujna 2015. u Zagrebu aktivno djeluje Dječji zbor i ritmika Zagrebački anđeli čiji su članovi djevojčice i dječaci u dobi od 3,5 do 14 godina, a trenutačno ih je stotinjak. Probe zbora i ritmike održavaju se na tri lokacije: Jarun, Remiza i Harambašićeva ulica.

Zagrebački anđeli pružaju djeci nezaboravne trenutke uz pjesmu i ples, omogućuju kvalitetno provođenje vremena, potiču intelektualni i tjelesni razvoj, druženje, ljubav prema glazbi, pjesmi, plesu i umjetnosti.

Umjetnički voditelj je iskusni i kvalificirani umjetniki i pedagog: Vitomir Ivanjek - Vito – pijanist, skladatelj, dirigent, orguljaš i koropetitor zborova na natjecanjima.

zbor4

Prije dva tjedna zbor je osbojio Zlatnu diplomu na Festivalu zborova 2016. u organizaciji Centra za glazbu Zagreb održanom u dvorani Vatroslava Lisinskog među 500 natjecatelja čime su i službeno postali najbolji dječji zbor! Osim navedene nagrade, zbor je osvojio drugu nagradu žirija i prvu publike i na Natjecanju zborova grada Zagreba i Zagrebačke županije održanom u Ivanićgradu u svibnju ove godine.

Posebnost Zagrebačkih anđela je u tome što svoj program uvježbavaju i izvode uživo te se time razlikuju od većine drugih zborova.

Tijekom svog za sada kratkog postojanja Zagrebački anđeli ostvarili su preko 30 nastupa – u dvorani Vatroslav Lisinski uz hrvatske pjevačke zvijezde u prosincu 2015., na Božićnom koncertu u Ciboni, u Muzeju suvremene umjetnosti, na uličnom festivalu Cest is d’Best, gostovali su uživo na radiju, u dvorcu Oršić, u sklopu raznih promotivnih i humanitarnih aktivnosti te su već nekoliko puta bili i gosti Storyjevih evenata.

Zagrebački anđeli otvaraju programa koji u jutranjim satima prezentira dječje zborove te Whatta band, nakon čega ide nastup DJ-a, kreativni natječaj u izboru za najbolji styling, jednosatni koncert Natali Dizdar, te večernjeg nastupa Ive Ajduković.

Uz zabavni dio programa, ne propustite i odličnu kupovinu, za sebe i bližnje jer božićne darove ove godine možete odabrati i ranije u sklopu Shopping Day u Arena Centaru u Zagrebu, 26. studenoga 2016., jer uz plaćanje svojim Mastercard® i Maestro® karticama ostvarujete 30% popusta, na cijeli ili dio asortimana, u 50 dućana.

slika-zaslona-2016-11-18-u-14-56-49

Više na www.story.hr/mastercardshoppingday

mcshoppingday_arena_851x315

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , , , , , ,

Vezano uz temu

25. Hrvatski dječji festival u nedjelju vas očekuje u Lisinskom

U nedjelju 20. siječnja 2019. uživat ćemo s…

Novi Cosmopolitan s planerom za 2019. godinu čeka vas na svim kioscima

Vaš najdraži časopis i najomiljeniji shopping centar u…

Kliker festival – zabavne, poučne i provokativne predstave za djecu i mlade

Kliker festival – festival plesa, pokreta i igre…

Pročitajte i:

Fora priča za najmlađe

Zašto doći na Fora priča radionice sa svojim djetetom? Zato što pričanje priča može biti…

Plac Mljac 2019.

Plac Mljac od 1. srpnja ponovno osvaja Zagreb

Od ponedjeljka 1.7. do nedjelje 7.7. ne propustite jedan od najslasnijih i najzabavnijih, najoriginalnijih i…

Festival Tobogan u Rijeci - Uzbudljivi ljetni praznici uz mnoštvo kreativnih radionica i besplatnih događanja

Jurimo niz treći Tobogan! Dva tjedna kulture, edukacijskih interaktivnih programa i zabave kako bi ljetni…

Aktivni vikend: Na dan sela roda saznajte zašto rode vole Čigoč i uključite se u Lonja Bike Tour

Na Dan sela Čigoča u subotu, 29. lipnja, Čigoč će obilježiti 25. godišnjicu stjecanja titule…