Nismo više isti

Rezimiramo i stavljamo proteklu godinu u kontekst. Pokušavamo učiti iz vlastitih pogrešaka, uvidjeti širu sliku, gledati otvorenijim srcem i sa što manje zamjerki. Prihvaćamo da smo trenutačno ono što jesmo, ali se i otvaramo mogućnosti da možemo biti bolje i više... Unutarnja su to osjećanja i misli koje ostavljamo godini što je iza nas kako bismo u ovu koja slijedi ušli oslobođeni težine i gorkih iskustava.

Iako ne možemo izbrisati ono loše, možemo to prihvatiti kao dio padova koji neminovno prate uspone. Jer život je rijetko ravna linija, čak i u zoni komfora unutarnja previranja i neostvarene želje pletu mrežu nezadovoljstva i „spuštaju“ nas više nego pokušaji koji se nisu ostvarili.

Korak u nepoznato u sebi uvijek nosi dozu uzbuđenja, avanture i mogućnosti drugačijega i boljega, ali i mogućnost da naiđemo na „teren“ na kojemu se jednostavno ne možemo snaći i koji nas može baciti u ponor. Ono što je sigurno jest da nakon koraka u nepoznato mi nismo ista osoba kao prije. Nešto u nama se promijenilo, jedan dio našeg unutarnjeg svijeta oblikovao je to iskustvo kao svoje – dragocjeno i neponovljivo.

zadnja-sensa-u-2019-godini-nosi-vam-dar

Kako će izgledati vaša mala/velika priča u 2020.? Koje su vaše neizrečene želje i nade? Jeste li spremni otvoriti se situacijama i osobama koje će vam pružiti ruku i odvesti vas u nepoznato? Onima koji će u vama probuditi zrno zaigranosti i otvorenosti? Jeste li spremni omekšati svoje stavove, prihvatiti različitosti i događajima i ljudima prilaziti otvorenijeg srca i pogleda na stvari?

Iskoristite ove dane za sebe, svoje želje i planove. Dok je priroda u mirovanju, iskoristite i sami supermoć povlačenja. Iz tišine vaš unutarnji glas progovara glasnije i jasnije. Tako se osnažuje vaše korijenje. Neka vas u 2020. uzemljuje snažno kako bi vaše grane mogle dosegnuti visine koje zaslužuju!

Za sve nove pretplatnike Specchiasol i Sensa pripremili su na dar Influepid Plus šumeće tablete, E.P.I.D. žele bombone Junior Fruttamix i gumene bombone - heroje u borbi sa zimskim tegobama.

zadnja-sensa-u-2019-godini-nosi-vam-dar

Tekst i foto: Sensa