Alan iz američke držav Utah i njegova supruga imaju šestero djece i žive u maloj zajednici na farmi nazvanoj Raj. Kada su saznali da je njihovo šesto dijete, Wil, rođeno s Downovimsindromom, Alan je započeo pisati blog i stavljati Willove fotografije. Mislio je da će to biti samo pokus, no postao je njihov najveći blagoslov. Jer na fotografijama koje Alan snima, Wil - leti!

Willovi roditelji, braća i sestre na taj način izražavaju svoju vjeru da njega ništa neće spriječiti da radi što god bude želio.

Alan je započeo raditi i na kompilaciji fotografija, u obliku kalendara za 2016. godinu Wil Can Fly, a polovicu iznosa novca koji time zaradi, želi pokloniti fondacijama za Downov sindrom koji djeci s ovom bolešću eda budu usvojena a onima nešto starijima da upišu koledž. Želite li u tome pomoći Alanu, posjetite njegovu web stranicu, Facebook ili youtube kanal.
Alan i njegova supruga imaju šestero djece a njihov najmlađi sin ima Downov sindrom. Vjera u to da njegov sinčić, unatoč bolesti, može u životu postići što god bude želio, nadahnula je Alana da snima ove predivne fotografije na kojima Wil leti

Tekst: www.boredpanda.com

Fotohttp://thatdadblog.com/2015/10/01/wil-can-fly-calendars-are-printing/