Naš dar sebi

Što je vaše „ono nešto“ što vas svaki put uspije opustiti, prenijeti vas u stanje u kojemu tjelesne i emotivne manifestacije stresa, očekivanja i nesigurnosti postaju nepoznanica?

Ono nešto što vas vraća, uzemljuje i podsjeća na to da ste više od svako­dnevnog žrvnja, od tereta koji možda spremno preuzimate na sebe, ali vas često taj isti i sputava i spušta. Bilo da su to alati samopomoći ili osobe s kojima uživamo, destinacije koje nas inspiriraju ili aktivnosti koje nas podižu, vrijeme koje im darujemo naš je dar sebi.

Zamišljam da svaki put kad u rukama imate Sensu, ona predstavlja „ono nešto“ što birate samo za sebe – za svoje opuštanje, umirenje, za prepoznavanje sebe u moru događaja, osoba i stvari koje vas svakodnevno okružuju. S tom željom je stvarana i tako djeluje već 12 godina.

Zahvalna sam što kroz ta 142 broja Sense i sama plovim na valovima predivnih rečenica i fotografija koje svaki mjesec naši suradnici pripremaju i stavljaju na papir s mnogo ljubavi i, povrh svega, dječje zainteresiranosti za svijet i pojedince.

Dotaknuli smo kroz sve te godine mnoge teme, s njima smo ušli u vaš intimni prostor, odgovarali na pitanja koja se mnogi ne usuđuju izreći naglas, kreirali Sensa community koji se, unatoč različitostima, prepoznaje na toploj, ljudskoj razini...

Stvarali smo sliku života kakav vrijedi živjeti, nadali se kako će vas potaknuti da iskoristite prilike koje život pred vas stavlja i željeli vas ohrabriti na bolje i drugačije.

Ono što Sensa za vas predstavlja najbolje se primjećuje u vašoj nutrini, u onom trenutku kad ste opušteni dovoljno da prepoznajete svaki probuđeni kutak i energiju koju krijete u sebi. Želimo je potaknuti, izvući na površinu, biti vaša podrška.

Stoga, sretna nam 12. godišnjica zajedničkog rasta! Vjerujem da je ispred nas vrijeme uživanja u najljepšim darovima, onima koje ćemo s ljubavlju darovati upravo sebi.

Tekst i foto: Sensa