Vrijeme je za novu, rođendansku Sensu

Zašto volimo listopad? Jer Sensa slavi rođendan! Listopadski broj uvijek je pomalo svečan i poseban, a iz pisma urednice otkrijte što je 'ono nešto' što nas pokreće iz mjeseca u mjesec. Sretna vam 12. godišnjica zajedničkog rasta uz Sensu!

Naš dar sebi

Što je vaše "ono nešto" što vas svaki put uspije opustiti, prenijeti vas u stanje u kojemu tjelesne i emotivne manifestacije stresa, očekivanja i nesigurnosti postaju nepoznanica?

Ono nešto što vas vraća, uzemljuje i podsjeća na to da ste više od svako­dnevnog žrvnja, od tereta koji možda spremno preuzimate na sebe, ali vas često taj isti i sputava i spušta. Bilo da su to alati samopomoći ili osobe s kojima uživamo, destinacije koje nas inspiriraju ili aktivnosti koje nas podižu, vrijeme koje im darujemo naš je dar sebi.

Zamišljam da svaki put kad u rukama imate Sensu, ona predstavlja "ono nešto" što birate samo za sebe - za svoje opuštanje, umirenje, za prepoznavanje sebe u moru događaja, osoba i stvari koje vas svakodnevno okružuju. S tom željom je stvarana i tako djeluje već 12 godina.

Zahvalna sam što kroz ta 142 broja Sense i sama plovim na valovima predivnih rečenica i fotografija koje svaki mjesec naši suradnici pripremaju i stavljaju na papir s mnogo ljubavi i, povrh svega, dječje zainteresiranosti za svijet i pojedince.

Dotaknuli smo kroz sve te godine mnoge teme, s njima smo ušli u vaš intimni prostor, odgovarali na pitanja koja se mnogi ne usuđuju izreći naglas, kreirali Sensa community koji se, unatoč različitostima, prepoznaje na toploj, ljudskoj razini…

Stvarali smo sliku života kakav vrijedi živjeti, nadali se kako će vas potaknuti da iskoristite prilike koje život pred vas stavlja i željeli vas ohrabriti na bolje i drugačije.
Ono što Sensa za vas predstavlja najbolje se primjećuje u vašoj nutrini, u onom trenutku kad ste opušteni dovoljno da prepoznajete svaki probuđeni kutak i energiju koju krijete u sebi. Želimo je potaknuti, izvući na površinu, biti vaša podrška.

Stoga, sretna nam 12. godišnjica zajedničkog rasta! Vjerujem da je ispred nas vrijeme uživanja u najljepšim darovima, onima koje ćemo s ljubavlju darovati upravo sebi.

Tekst i foto: Sensa

Preporučujemo

Tagovi:

Vezano uz temu

Ljeto je ljepše i ispunjenije... uz novu Sensu

Stigao je kolovoz, a s njim i nova…

casopis sensa

Stigla nam je nova, srpanjska Sensa...

S nama je nova, srpanjska Sensa, idelano štivo…

Lipanjska Sensa je s nama, a uz nju i dar...

Potražite na kioscima novu, lipanjsku Sensu uz koju…

Vrijeme je za novu Sensu: Neka vam veljača bude puna dobre energije!

Novi broj Sense je na kioscima, stoga požurite…

Pročitajte i:

Uručen donacijski ček povodom akcije Pink ribbon dm-a i Storyja

Ovoga listopada vodeći lanac drogerija dm i lifestyle tjednik Story organizirali su akciju Pink Ribbon…

Zimsko izdanje Storybooka otvara sezonu hedonizma

Uz raskošno izdanje magazina Storybook utonite u sezonu lijepih tema i hedonističkih iskustava, kojima se…

Tribina o razvoju ovisničkog ponašanja mladih

Rizici od zlouporabe sredstava ovisnosti kod adolescenata mogu se uvelike smanjiti preventivnim programima i kontinuiranom…

Story shopping district

Ovog petka 6. prosinca i subote 7. prosinca Story donosi shopping poslasticu u srcu Zagreba.