U suradnji s brojnim stručnim suradnicima (psiholozima, odgajateljima, učiteljima, dramskim i glazbenim pedagozima, ilustratorima i dr.) projekt Virtograd danas obuhvaća slikovnice, knjige za djecu od 7-10 godina, pjesme, predstave, radionice i igraonice.

virtograd-program-koji-otkriva-potice-djecje-talente

Projekt Virtograd nastao je u organizaciji Udruge Put do uspjeha, konzultantske tvrtke Edukator Kreator i osnovne škole Dobriše Cesarića, uz financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Učenici su uz podršku učitelja i članova Puta do uspjeha puno toga naučili, te pripremili završnu predstavu. Edukatori Puta do uspjeha i učitelji pripremili su roman za djecu i priručnik za odgajatelje i učitelje iz područja otkrivanja i razvoja talenata i vrlina kod djece.

Predstava je održana 12. 6. 2017. u centru Knap, zajedno s okruglim stolom na kojem su sudjelovali glazbeni pedagog Zdravko Šljivac, nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević, ravnateljica Gordana Fileš i učiteljica Mihaela Koren OŠ Dobriše Cesarića, psiholog i odgajatelj Renata Križanić, te začetnica projekta Virtograd Ivona Zgrabljić.

virtograd-program-koji-otkriva-potice-djecje-talente

Više o samom programu Virtograd, pratećim materijalima i načinu na koji se možete uključiti, pratite na Facebook stranici Virtograda.

Tekst i foto: Virtograd