U pozitivnom i zdravom ozračju jednog od najljepših zagrebačkih parkova, brojni posjetitelji najrazličitijih godina i profila znatiželjno su, s osmijehom i s brojnim pitanjima sudjelovali na predavanjima, radionicama i satima posvećenim vježbanju.

Od 10 do 19 sati livade i šumarci Maksimira pretvoreni su u učionice, vježbališta i plesne dvorane u kojima su posjetitelji upijali šarolika znanja, sudjelovali na kratkom tečaju akupresure, vježbali jogu, pilates ili tai chi, uzeli kist u ruke, zaplesali prisjećajući se mladosti ili se relaksirali... U suradnji s javnom ustavom Maksimir organizirane su i brojne aktivnosti, igre i radionice za djecu koje su, na oduševljenje najmlađih, trajale cijeli dan.

Pogledajte kako je bilo na Sensa danu!

U svrhu promicanja zdravog načina života, magazin Sensa organizirao je drugi put, u parku Maksimir jedinstven cjelodnevni program, s više od 30 različitih radionica i predavanja iz područja zdravog života. Sve su radionice bile besplatne, a događaj je imao i humanitarnu notu: sav prihod od prodaje Sensinih proizvoda doniran je djeci, udruzi HURID.

Foto: Robert Gašpert